Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Iz Joela se norčujejo po krivem

joel Facebook
Na Twitterju smo zasledili, da se nekateri delajo norca iz Joela, po besedah našega sogovornika pa mu očitno delajo krivico.

Na socialnih omrežjih smo opazili, da je marsikdo navdušen nad pričesko Barovca Joela, veliko pa je tudi takšnih, ki se iz njega delajo norca. Med njimi tudi Martin Senica, vodja programskega oddelka na Planet TV, ki je na svojem twitter računu objavil prav posebno fotografijo.

Joel šala | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Slovenskega frizerja Steva Pavlovića smo prav zaradi tega povprašali, kaj meni o Joelovi pričeski: "Ima dobro frizuro, nimam kaj reči,“ je za Žurnal24 povedal Stevo. Pravi, da ta tip pričeske nima posebnega imena, sam jo je poimenoval kar "pričeska modernega punka“. Stil, kot ga ima Joel je med moškimi priljubljen že štiri leta, med Slovenci mogoče malo manj.

"Med zvezdniki trende moških pričesk velikokrat narekuje Beckham in v zadnjih nekaj letih je prav ta stil pričeske tisti, ki se je resnično prijel tudi zaradi njega. Saj je že velikokrat spremenil pričesko, nekatere postanejo priljubljene, nekatere ne,“ pravi Stevo.

Na socialnih omrežjih smo zasledili kar nekaj komentarjev, med katerimi je veliko navdušencev, ki si želijo enake pričeske. Tako je eden od komentatorjev zapisal: "Takoj grem k frizerju in mu bom rekel, daj me na Joela!“ Kakšna pa se vam zdi pričeska, na katero prisegajo moderni moški?  

Komentarjev 3
  • mzynfo 17:45 20.maj 2015.

    Moški? Verjetno mislite fantki. Mu fali še kar nekaj let, da bo moški.

  • c1305166 09:53 14.maj 2015.

    Lama.

  • svašta 09:45 14.maj 2015.

    Kaj nima imena ta pričeska? Itak se vidi, da želi biti Johnny Bravo, halo????