Šport > Košarka
8582 ogledov

Zakaj je Dončić pljuval po igrišču? "Veste, to je moja stvar ..."

Dončić pljuva čez ramo TNT
Nasmejani Luka Dončić je v intervjuju za TNT po tekmi nasmejal gledalce.

Po tekmi in zmagi Dallasa se ni smejalo le Luki Dončiću, pač pa tudi mnogim gledalcem televizijske mreže TNT, potem ko je prvi zvezdnik Mavsov oddal zabaven intervju. 

25-letni Ljubljančan Luka Dončić je bil glavni junak Dallasove zmage v Oklahomi s 104:92, po tekmi pa je televizijsko občinstvo nasmejal z zabavnim intervjujem. Novinar televizijskega programa TNT Sports mu je zastavil vprašanje: "Zdi se, da se v tej seriji ponavlja vzorec iz serije s Clippersi, ko ste izgubili prvo tekmo, nato dobili drugi dve, pa potem spet izgubili in zdaj sledi napredovanje." 

Prešerno nasmejani Dončić pa je odgovoril: "Moram ... (Luka trikrat "pljune" čez levo ramo, op. p.). Mi (v Sloveniji, op. p.) to tako počnemo, saj veste, trkamo ob les," je razložil Dončić. 

"Kaj se je pravkar zgodilo," ga je vprašal novinar? "Veste, to je moja stvar ..." se je smejalo Dončiću, ki se ga očitno drži vraževerje. "To je kot takrat, ko ti cesto prekriža črna mačka in morate potem pljuniti," je nevednemu novinarju razložil Dončiću. Več pa v spodnjem intervjuju. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 14:08 16.maj 2024.

    A tega avtorja pa ne bo nihče opljuval glede na to kaj piše na tem portalu..