Šport > Nogomet
33 ogledov

Ibraimi za milijon in pol v Cagliari

agim ibraimi EPA
Agim Ibraimi bo kariero očitno nadaljeval pri italijanskem prvoligašu Cagliariju. V Ljudski vrt kot zamenjava na posojo prihaja Pablo Ceppelini.

Po pisanju medijev s Sardinije je Agim Ibraimi pogodbo s Cagliarijem podpisal že v soboto. V Maribor naj bi kot zamenjava za makedonskega reprezentanta na posojo (z možnostjo odkupa po sezoni) prišel 21-letni Urugvajec Pablo Ceppelini, ki ima tudi italijanski potni list.

Ibraimi naj bi s Sardinci podpisal triletno pogodbo, odškodnina naj bi znašala okrog 1,5 milijona evrov. V preteklih dneh so nekateri mediji pisali tudi o zanimanju madridskega Atlética za enega najboljših nogometašev Štajercev v zadnjih letih.

Ceppelini se veseli Evropske lige

Ceppelini je v noči na nedeljo na Twitterju zapisal, da se bo pridružil Mariboru in da se veseli igranja v Evropski ligi. Bil je član mlade urugvajske reprezentance, na Sardinijo pa je prišel januarja 2011 za 2,35 milijona evrov. Pri italijanskem prvoligašu še ni dobil veliko priložnosti.

Ceppelini je ofenzivni vezist, ki najraje igra na levi strani. Njegova odlika naj bi bil dober strel, pa tudi smisel za preigravanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.