Svet
1593 ogledov

Ruska vojska dosegla preboj

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LukaMB 17:20 05.maj 2024.

    Naprej zastava slave! Slava Rossii.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 19:18 05.maj 2024.

    Največja svinjarija je v tem, da bi lahko prišlo do mirovnega sporazuma že leta 2022, če ne bi ZDA in GB temu ostro nasprotovali. Vprašanje je koliko časa se to lahko še vleče preden ukrajinska vojska pobesi predstavnike Kijeva na ...prikaži več kandelabre z Zelenskim na čelu.. https://n1info.si/novice/svet/objavljene-podrobnosti-mirovnega-sporazuma-ki-je-v-vodo-padel-tik-pred-zdajci/

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:50 05.maj 2024.

      Ti bo MS ali pa jernej IQ65 vse obrazložil,pa ne se kregat,ker onadva imata vedno prav!!! Aja,taki so pač narcisoidni sociopati!!!

    • peter25 20:46 05.maj 2024.

      Najvecji problem Ameriskega in Britanskega sistema je, da so vsi politiki kupljeni. Pri tem ne ves kateri denar stoji za njimi. Vse te vojne niso prinesle nobene koristi zahodu. Leta 2000 Ameri in Britanci skoraj niso imeli dolgov. Pod Clintonom ...prikaži več je bil presezek. Nobenih vojn in mir v Svetu. Problem je najbrz nastal, ker zaradi tega financna industrija ni imela nobenih dobickov. Vlade si niso izposojale denarja in zaradi tega ni bilo denarja za lenuhe in odvisnike na borzah.

    • Idioti 14:35 06.maj 2024.

      Ta vojna se vodi samo za dvig $ in uničenje €. Reagan se je lahko zadolževal in tako dvignil dolar na 1:3 za DM , ter zjebal SFRJ , ki je imela posojila v $ , trgovala je pa za ...prikaži več DM . Sedaj je pa USA preveč zadolžena in z novim zadolževanjem - dvig obrestnih mer in s tem jakostjo $- ne more računati . Računa pa lahko na izčrpavanje EU , na dvig cen surovin in nekonkurenčnosti cen v sami proizvodnji ! Samo to idioti v Vladi ne razumejo, ker za to ne rabiš Ekonomske f. ampak samo 70 let življenja

    • peter25 19:19 06.maj 2024.

      V Londonu je vse zastrupljeno. Kemikalije povsod. Sem imel velik problem z ledvicami. Grem zdravniku in ta mi hoce predpisati tablete za bolecine. Dovolj pameten grem na YouTube. Naucis kako precistiti telo in vse OK. Postane problem, ko je druzba ...prikaži več odvisna od drog. Denar postane vladar. Zakaj popraviti cesto, ce prinasa vecji dobicek flikanje lukenj. Bolni ljudje prinasajo ogromne profite eliti in hkrati vojne se vecje. Smo na poti popolnega sesutja. Bezi in resi se vseh teh norcev.

  • Avatar Hribar65
    Hribar65 20:08 05.maj 2024.

    SLAVA RUSIJI - Z - СЛАВА РОССИИ

  • Idioti 14:18 06.maj 2024.

    In vam je problem 3 mrtvi in 6 ranjenih civilov ? To vam je problem !!! No, da si ne boste mislili , da lahko jebete svoje bralce z UA propagando , vam bom povedal , da je DNEVNO na ...prikaži več liniji fronte in v zaledju mrtvih najmanj 300 UA vojakov ! Hja men RUSKEMU VOHUNU boste pa ja verjel , ne pa tam eni usrano lažljivi STA !

  • Idioti 14:38 06.maj 2024.

    Pošljite nazaj vse vojne dezerterje iz SLO , ko tako ljubite Ukrajino !

  • Idioti 14:24 06.maj 2024.

    Mislim , da ste se z naslovom dobro zmotili, kajti pravilen naslov bi moral biti : Ruska vojska dosegla POBOJ UA vojakov pri Očeretinu !!!!!UUUUURRRRRAAAAAA do KIEVA in še naprej , če bo potrebno ! Slovenci imamo tu malo sreče ...prikaži veče . Če pridejo , sam grb izrežemo iz zastave , pa smo takoj največji prjatelji !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.