Magazin > Horoskop in Numerologija
12516 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 7. maja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
V ljubezni se boste s konjunkcijo med Luno in Venero na vsak način želeli približati resnici. Ljubeznivost in toplina odpirata vsa vrata k novim dimenzijam in umirjenemu vzdušju.

Znali boste poiskati stik s sabo, ujeti srečo in na področju ljubezni uživati v prijetnem vzdušju. Nikar si ne dovolite, da vas zajameta nepotrebna zaskrbljenost in negativen odnos do okolice. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na področju čustev se vam z vplivom lune v biku ponuja nekaj, kar ni podobno vašim običajnim željam. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na področju kariere in denarja.

BIK 
Vse kar boste doživeli, diši po preveč lepih stvareh, da bi vanje verjeli, saj ste trenutno v fazi, ko ste zelo realni. Svoje zadovoljstvo boste delili z bližnjimi, ki vas bodo sprejemali z nasmeškom. 

DVOJČKA 
Že nekaj časa vas niso pohvalili, zato se lahko prebudi občutek, da marsikaj delate narobe. Razmislite, če je vse na svojem mestu, potem vas naj malenkosti ne skrbijo.

RAK
Potrebovali boste več zbranosti, da se boste lahko soočali z obveznostmi, ki se bodo vrstile ena za drugo. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano s finančnim stanjem. 

LEV 
Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v situaciji, na katero se že dlje časa skrbno pripravljate. Izžarevali boste simpatično energijo, ki bo povzročila, da boste povsod dobrodošli.

DEVICA
Spremembe na ljubezenskem področju bodo z energijo lune v znamenju bika prava odločitev, če se želite v prihodnjih dneh počutiti mirno. Na finančnem področju se boste znašli na preizkušnji.

TEHTNICA 
Premislite, če je vredno, da vztrajate, kljub temu da vam vsa opozorila govorijo drugače. Neiskrenost bo tista, ki vas bo na področju medsebojnih odnosov ves čas vznemirjala.

ŠKORPIJON 
Z luno v biku se boste odločili za konkretna dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti v smeri napredovanja ali izboljšanja položaja. 

STRELEC
Nekaj, kar bo nekdo, ki vam ni najbolj pri srcu povedal vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj potlačeni. Na področju ljubezni bo pomembno, da lahko zaupate.

KOZOROG
Zadeve, ki ste se jih še pred kratkim bali, se bodo z energijo bika uskladile v takšni smeri, da se boste usmerili k še večji storilnosti. Prav tako si vzemite več časa za šport in sprostitev.

VODNAR 
Priložnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega bo tista, ki vas bo spravila v razposajeno delovanje. Na področju odnosov se boste želeli pogovoriti iz oči v oči, ne pa preko spleta. 

RIBI 
Kljub temu da si tega nekako ne želite, se boste zaradi izrednih idej znašli v središču pozornosti. Namesto da vam je nerodno, se raje priklopite na prijetno energijo in z njo dvignite samozavest. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.