Magazin > VIP
7714 ogledov

Množica brutalno ponižala Kim Kardashian, ona od sramu pobegnila

kim kardashian Profimedia
“Naj ve, da je nočemo videti,” se je glasil eden od komentarjev.

Starleta Kim Kardashian se je ta konec tedna v dvorani Kia Forum v Los Angelesu udeležila stand up nastopa “The Roast of Tom Brady”, na katerem so se zvezdniki norčevali iz vrhunskega športnika lige NFL. Dogodek, ki so ga v živo prenašali na Netflixu, je vodil igralec Kevin Hart

Zvezdnica je bila vidno presenečena nad hladnim odzivom množice, ki jo je izžvižgala in glasno izražala svoje neodobravanje. Svoj nastop je starleta začela s šalo na račun voditelja: “Kevin, vem, da se veliko ljudi norčuje iz tvoje višine …” Stavka sploh ni mogla dokončati, ker je bila množica preglasna. Skupaj s Kevinom sta poskušala pomiriti občinstvo, a brez večjega uspeha. Na koncu je Bradyju namenila le nekaj spodbudnih besed, nato pa osramočeno zapustila oder. Kmalu zatem je eksplodiralo socialno omrežje X, na katerem so se zvrstili komentarji v stilu: “Naj ve, da je nočemo videti” ali “Ljudem, kot je ona, nenehno skušamo dopovedati, da jih ne želimo gledati”.

To ni prvič, da prisotnost starlete ni bila zaželena. Izžvižgali so jo tudi na domači tekmi Los Angeles Rams proti Dallas Cowboys leta 2022, ko je v kamero poslala poljub, piše Page Six.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Lion0077 17:03 06.maj 2024.

    Pri nas ni dobrodošla....

  • andrija 16:56 06.maj 2024.

    naša starleta dobi žlaprtek

Sorodne novice