Magazin > VIP
132438 ogledov

Znani Slovenec zamolčal, da ima hčerko, sedaj je razkril, zakaj nista v stikih

tomaž gorec Youtube
Njegova hči je stara 25 let.

Podjetnik, popotnik in vloger Tomaž Gorec, ki je bil nekoč lastnik diskoteke Africa v Trebnjem, se je usedel pred mikrofon vlogerja Davida Milosavljevića in iskreno spregovoril o svojih travmah, ki jih ima zaradi žensk. 

Gorec je med drugim povedal, da v osnovni in srednji šoli pri dekletih ni bil priljubljen ter da je nedolžnost izgubil pri 19 letih. Prvo dekle je sicer imel že leto prej, a ga je zapustilo. To ga je strlo, saj je bil prepričan, da se bosta poročila. Ko se je vrnil iz vojske, se je spet zaljubil, a tudi ta mladenka ga je razočarala. Njemu ni želela dati niti poljuba, v diskoteki pa se je ob drugem moškem kar malo preveč sprostila, je razkril Tomaž, ki se je po teh dveh razočaranjih držal nasveta nekega starejšega znanca: "Bolj boš je** ženske, raje te bodo imele." Sedaj pravi, da mu je žal, da ga je poslušal, saj je danes sam. Imel je sicer veliko ljubimk, z nobeno pa ni zdržal dlje kot dva meseca. Če bi dobil še eno priložnost, bi ravnal drugače, je priznal. Poiskal bi si "ne preveč lepo " žensko in ji še pred 25. letom naredil tri otroke. 

Tomaž je v podkastu večkrat dejal, da mu je žal, da nima družine, kar ne drži popolnoma, saj ima 25-letno hčerko, s katero ni v stikih.

Spočel jo je z natakarico, ki je delala v njegovi diskoteki in mu je to povedala šele, ko je bila v sedmem mesecu nosečnosti, čeprav jo je že prej vprašal, ali držijo govorice, da pod srcem nosi otroka. Prepričan je, da ga je hotela stisniti v kot, ker je verjela, da bo z njo, če mu rodi otroka. "Ampak nisva bila niti približno kompatibilna," je povedal Gorec in razkril, kako je izvedel za novico. Dobil je klic njenih družinskih članov, da se morajo pogovoriti. "Obnašali so se tako, kot da bi ti oropal banko in to vem le jaz in te imam v šahu. 'Če ne boš naredil tega, te bom prijavil policiji ...'  To me je odbilo. Ta ženska je nato rodila, jaz stikov nisem želel imeti, ker sem se počutim prevaranega in od takrat naprej se žensk bojim." 

Hčerka se mu je rodila, ko mu je bilo 28 let. "Diskoteko sem odprl, da bom žural in potem ti ena pove, da je noseča. Jaz na to nisem bil niti približno pripravljen. Kot bi tebi rekli, pojdi za astronavta in boš šel jutri v vesolje. Tudi ego in trma ... Verjetno ni čisto prav, kaj sem naredil," je dejal. Tomaž in njegova hči sta sicer bila nekaj časa v stikih. Ko je bila v najstniških letih, mu je na Facebooku poslala prošnjo za prijateljstvo. Žal se njun odnos v vsem tem času ni poglobil, več o tem bo Gorec povedal v svoji knjigi.

 

Komentarjev 11
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:09 21.maj 2024.

    Dejstvo je, da se ta fant se ni odklopil iz maternice. Vecni sinko debelinko v primitivni glavi doma Hcerka ima vec moznosti brez njega zivet. Njegovi videi pa so poden od super mega pogleda, hrane, sebicno, nadutega, desca.

  • dana9 15:04 20.maj 2024.

    Bumbar s kanglco.

  • munja 21:12 19.maj 2024.

    Če mu ni za družino oz. če ne zna živet z družino, je veliko bolje, da je sam. Kaj je pa prava resnica, pa ve samo on.