Slovenija
3702 ogledov

FOTO: Hudo nesreča, to se je zgodilo

prometna nesreča Renkovci
1/2
sobotainfo.com
Voznica je izsilila prednost drugi voznici, zaradi česar je prišlo do trčenja. Ena oseba se je huje poškodovala.

V ponedeljek okrog 12. ure je prišlo do hude nesreče v Renkovcih. Po podatkih PU Murska Sobota je do nesreče prišlo, ker voznica osebnega avtomobila ni upoštevala postavljene prometne signalizacije (ustavi). Pri tem je odvzela prednost drugi voznici, ki je pravilno pripeljala po prednostni cesti. Prišlo je do trčenja med vozili. 

Druga voznica je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana, sopotnica pa huje. 

Policisti bodo zoper povzročiteljico prometne nesreče podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti po 323. členu KZ-1. 

prometna nesreča Renkovci | Avtor: sobotainfo.com sobotainfo.com

"Policisti ponovno pozivamo vse udeležence v cestnem prometu  vozite previdno ter zbrano, hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti, uporabljajte varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajte in vozite trezni. Posebna pozornost naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil. Le na tak način bo vsak dal svoj prispevek k večji varnosti na naših cestah," opozarjajo policisti PU Murska Sobota.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:58 14.maj 2024.

    Ženska gre v štacuno, tam naleti na akcijo - 50" in je, ko se odpravi proti domu zaradi prišparanih 3 evrov še vedno tako vzhičena, da pri vključevanju na glavno cesto pozabi pogledati levo - desno in bum...