Svet
213 ogledov

Srbski parlament potrdil novo vlado

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 23:44 02.maj 2024.

    Srbska posla, da se niso sposobni otrest diktatu Vučića..Njihova politika je izrazito interesna in priložnostno kimajo tistemu od katerega lahko več pridobijo. Imajo povabilo v BRICS v kratkem jih obišče Xsi..Od Francozov so naročili 12 rafalov, novih in ne rabljenih ...prikaži več kot Hrvati. Večino velikih gradbenih objektov jim gradijo Kitajci. 2027 bodo predstavljali EXPO. Odkod denar pa je drugo vprašanje. Revščina je zelo velika..

    • LukaMB 01:11 03.maj 2024.

      Res je, sem ti likeal, revščina je edino v manjših mestih, ki niso kot Beograd in podobno. Vprašanje pa je kako jim je to ratalo, da imajo denar. Nekaj je ali so iznajdljivi, drugo pa je a so to srpska ...prikaži več mafijska posla in droga ter podobno. Pozabljaš pa na gastarbeiterje, ki se vračajo dol in dejansko veliko denarja pošiljajo svojim ter ustvarjajo nova podjetja v povezavi z EU, Rusijo, Kitajsko, Turčijo, Italijo itd.. Glede rafalov - ne grejo toliko v višino km in 500kmh počasnejši od MiG-ov.Slab

    • Ender3 22:56 03.maj 2024.

      LukaMB 👍 imava podobna opažanja..JNA sem služil v Nove Sadu, Beogradu. Dobri ljudje, dobra hrana. Greš ven na večerjo, hočeš plačati račun pa ti jo NN plača. Rafeli za 3 miljarde bodo vsaj novi z razliko od tistih rabljenih Hrvaških ...prikaži več za 1.4 miljarde..Srbska namenska ind. je močna, napredna in imajo kaj pokazat in prodajat.

  • LukaMB 22:14 02.maj 2024.

    Vse kar sem slišal je EU, EU, EU, dobri odnosi z ZDA in pa da kljub ultimatumom, s katerimi jih EU prca in kljub temu, da je EU skupaj z musliji glede Kosova in Metohije, oni rinejo v EU in ...prikaži več EU ter Zahodni Balkan v EU in tako naprej. Če je to res strategija Srbije namesto BRICS-a, potem gredo v roke nato-terorističnim interesom in so de-facto priznali Kosovo in Metohijo in je Vučič izdajalec.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.