Magazin > Film & Glasba & TV
38936 ogledov

Poroka na prvi pogled: Katji zasebna sporočila pošiljala ta Planetova zvezda

katja steblovnik, irena martinjak, poroka na prvi pogled Planet TV
Irena pravi, da ima Andrej dva obraza.

Irena iz Poroke na prvi pogled spet ni zadovoljna s svojim soprogom Andrejem, za katerega pravi, da ima dva obraza. To je jasno povedala v pogovoru z Olgo. Dejala je, da ob možu ne more biti to, kar je. "Nikoli mi ne da sočutja, spoštovanja, ne objema ne podpore," je izjavila in dodala, da je Andrej svojo energijo usmeril k drugi - v Katjo. "Tega niti ne skriva preveč, če ga znaš opazovati. Daje ji prednost, dotike. Take stvari. To je njegov pravi obraz," je še dodala. Irena tudi pravi, da Andrej pred Katjo kritizira Matica, Maticu pa na samem ne reče nič. 

Irena je Katjo prosila za pogovor. "Opažam dva, tri dni, da je Andrej drugačen do mene, da je spremenil odnos. Komunikacije je še manj, še bolj se je vzel nazaj, odmika se. Opazila sem, da tebi daje pozornost," je povedala Katji, ki je priznala, da ji je Andrej pisal na Facebooku in jo prosil, naj tega ne pove Ireni. "Hoče mi dati neko naklonjenost. Povedala sem mu, da moram govoriti s tabo," ji je zaupala. Irena je prepričana, da se Andrej pred drugimi pretvarja, da se trudi za odnos, ker želi njo na koncu očrniti, češ da v zvezo ni vlagala dovolj.

"Želim, da se vidi, da Andrej igra dvojno igro. Pred ostalimi se dela lepega, pred mano je drugačen," je še povedala Irena, v kamero pa dejala, da sedaj razume Andrejevo bivšo partnerko, ki ga je poskušala zastrupiti. "Pa ne zato, ker je bila menda nora na denar. Če je bil do nje tak kot do mene, to se ti lahko le zmeša."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.