Magazin > Horoskop in Numerologija
9303 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. maja 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Prehod Sonca v znamenje dvojčkov bo odskočna deska v bolj spontano in razigrano obdobje, ki ne bo dovolilo kompliciranja.

Dovolili si boste razposajenost ter z veseljem sledili dogajanju. Okrepljene prijateljske povezave bodo pravo zdravilo za dušo. Želeli se boste lotiti vsega naenkrat, zato se lahko prebudi površnost. Zaupajte sebi in lažje vam bo. Na področju čustev se boste podali v nekaj drugačnega. Vir: Horoskop.si

OVEN
Prodreti boste želeli predvsem v ljubezenskih odnosih, kjer se bo prepletala strast, obarvana z željo po potrditvah. Želje lahko počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti.

BIK
Ljubeznivost in toplina, ki ju bo prebudila luna v znamenju tehtnice, vam bosta omogočili, da boste znali poiskati stik s sabo, ujeti srečo tam, kjer se vam nasmiha, in uživati v prijetnem vzdušju.

DVOJČKA
Znali se boste izogniti napetosti in si pričarati lep trenutek zase. Na področju kariere in denarja se boste težje sestavili in nadzirali, saj vas bodo razne pripombe usmerjale v nejasna vprašanja.

RAK
Če boste prilagodljivi in odprti, kar z energijo lune v znamenju tehtnice ne bo težko, boste zagotovo povečali možnost presenečenj in vznemirljivih izkušenj, po katerih globoko v sebi hrepenite.

LEV
Nekdo vas bo skušal prepričati v nekaj, kar nikakor ni po vaših merilih, zato se boste odločno odzvali. Utrujeni boste, toda želeli si boste ustvariti še nekaj, posebno v karieri in na področju doma.

DEVICA
Spremembe na čustvenem področju bodo zaradi želje po soočenju postale neizogibne, a boste kljub temu odlašali s tem, da bi obrazložili, kako se v resnici počutite. Prepričani boste, da potrebujete več časa.

TEHTNICA
Počutili se boste močne, vitalne in pogumne. Najboljše stvari in rešitve bodo zaradi lune v vašem znamenju, ki vas spodbuja rezultat sodelovanja ter prilagajanja in ne konfliktov ter vsiljivosti.

ŠKORPIJON
Aktivno se boste ukvarjali z analiziranjem situacije na poslovnem področju. Na obzorju so manjše spremembe, ki vam bodo sicer všeč, vendar bo potrebno veliko zbranosti in prilagajanja.

STRELEC
Nekaj, na kar ste sicer računali ter bili povsem prepričani, se začenja počasi umikati od vas. Morda je čas, da naredite več prostora za prijetne novosti, ki vam prinašajo drugačen pogled.

KOZOROG
V jezi boste odreagirali direktno in za večino tistih, ki vas obkrožajo preveč samozavestno, zato si nikar ne dovolite, da bi šli predaleč. Čustva bodo hrepenela po tem, da jih kar se da odprto izrazite.

VODNAR
Pomanjkanje časa boste občutili na osebnem področju, saj boste nervozni in za okolico nevzdržni.  Želite si več miru in prijetnih občutkov, po drugi strani pa vas bo dvignilo nekaj zabavnega.

RIBI
Najboljša izbira bo druženje s tistimi, ki so vam blizu, saj bosta odprtost in razumevanje spodbujala pristno prijateljstvo. Nihanja razpoloženja so lahko pogosta, če se že nekaj časa nahajate v finančnih težavah.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.