Slovenija > Črna kronika
57407 ogledov

Na Kolodvorsko so takoj poslali več patrulj, to je sledilo

policija Fotografija je simbolična.
S pomočjo občanov so policisti hitro prijeli dva storilca.

"Včeraj okoli 18. ure smo bili obveščeni, da sta dva neznana storilca z razbijanjem stekla vlomila v enega izmed vozil, ki je bilo parkirano na Kolodvorski ulici v Ljubljani. Iz vozila sta odtujila nahrbtnik z vsebino in pobegnila s kraja," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Na kraj je bilo napotenih več patrulj, ki so na podlagi obvestil občanov in podanega opisa v bližini prijeli 23- in 20-letnega osumljenca in jima odvzeli prostost. Pri njima so bili najdeni ukradeni predmeti, ki so bili vrnjeni lastniku.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi kaznivega dejanja velike tatvine, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Ob tem se policisti zahvaljujejo pozornim občanom. S tem, da o zaznanem kaznivem ravnanju nemudoma obvestijo policijo, bistveno pripomorejo, da so lahko kazniva dejanja preiskana in storilci zanje odgovarjajo.

"Hkrati pa tudi opozarjamo, da vrednejših predmetov ne puščamo v vozilih na vidnih mestih, saj s tem povečamo možnost da so vozila tarča napadov vlomilcev. Pri tem poleg tega da storilci odtujijo predmete pogosto nastane tudi večja škoda na vozilih," so še opozorili policisti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 27
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:07 22.maj 2024.

    Za veliko sranja smo si ljudje sami krivi. To, da postiš torbo v avtu na vidnem mestu, kar kliče po tem, da se ga ukrade.

  • Avatar lopov
    lopov 12:38 21.maj 2024.

    Migranti in narkomani... vedar vedno objavijo neznana oseba... sej če bi upokojenec pašteto ukradel bi bil na naslovnici z imenom in primkom in še marsikaj napisano kljub temu da majo upokojenci 5evrov višjo pokojnino kradejo...

  • vnucec 11:43 21.maj 2024.

    Naši dragi gostje, primariji in doktorji znanosti. Želeli so pomagati in so menili, da je nahrbtnik otrok, zaprt v vročem avtu. Zato so razbili steklo, potegnili ven "otroka" in ga skušali razmigati med tekom. Lahko smo srečni, da nas radi ...prikaži več obiščejo v najlepšem mestu. Dobrodošli. Zaplešimo skupaj!