Šport > Košarka
7803 ogledov

Ste videli tega "junaka"? Le kako se je moral počutiti po tekmi ...

Navijači Oklahome Profimedia
Neverjetno, s kakšnim plakatom se je na tekmi med Oklahomo in Dallasom pojavil navijač domače ekipe.

"Jokica Luka," bi lahko prevedli plakat z zgornje fotografije, ki ga v rokah drži eden od zagrizenih navijačev Oklahome. O sporočilu, ki ga s takšnim navijanjem daje otrokom, ki se s košarko šele dobro spoznavajo, ne bomo izgubljali besed. Za nameček je Dončićev obraz s fotomontažo postavljen na telo otroka, v ustih pa ima Luka še dudo. 

Toda Luka je na peti tekmi imel pripravljen odgovor, odgovor, ki bo tega navijača še posebej bolel. Blestel je in povlekel voz Dallasa do zmage z 31 točkami, 10 skoki in 11 podajami. Bil je prvo ime Dallasove zmage za vodstvo v polfinalni seriji zahoda s 3:2. Podrobneje smo se o tekmi razpisali tukaj. 

Tudi sicer so navijači Oklahome navijali nič kaj športno, nekateri so se med tekmo drli: "Luka je zanič." Dončić je na novinarski konferenci priznal, da ga je to le še podžgalo. Dodal je, da navijačev, ki so nosili majice z Lukovim obrazom in dudo v ustih, ni videl. "Radi me imajo, če plačujejo za majice, na katerih je moj obraz," se je v šali pridušal Dončić.  

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:51 16.maj 2024.

    Zmota novinarji,na plakatu je jernejIQ65,ki neprestano joka in cepeta,ker ni po njegovo!!!

  • BenX 11:39 16.maj 2024.

    Takšnega plakata Jordan, Bird, Stockton,... nikoli nebi videli. Če nam je všeč ali ne, nekaj je resnice v tem. Sem pogledal kup posnetkov zadnje tekme in spet je Luka neprestano zamahoval z rokama, ne glede na to na stran igrišča ...prikaži več in neglede na to, ali so njihove ali nasprotnikove akcije bile uspešne ali ne, neprestano nezadovoljen in mulast. Edino proti sodnikom je gledoval malenkost manj. Morda novodobna mladina, ki mora vsak svoj občutek jasno in jasno vsem obelodanit? Ne vem...

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:17 16.maj 2024.

    No verjetno je ta navijač dober poznavalec in navijač Luke Dončića, saj očitno dobro ve, kaj Luka rabi, da se "prebuditi"...