Šport
1501 ogledov

Policija vklenila prvega igralca sveta v golfu

Scottie Scheffler
1/2
Profimedia
Policija je aretirala prvega igralca sveta v golfu na svetu Scottiea Schefflerja.

Policija je prvega igralca sveta v golfu na svetu Scottiea Schefflerja aretirala in vklenila v petek zjutraj po lokalnem času, ko je domnevno poskušal obiti policijsko kontrolo na poti do igrišča Valhalla v Louisvillu, kjer naj bi igral v drugem krogu prvenstva PGA, poročajo ameriški mediji.

Scheffler naj bi zavrnil zahtevo varuha reda, da se ustavi. Policist je urejal promet okoli golf kluba po prometni nesreči, ki se je zgodila pred igralčevim prihodom in je povzročila velik prometni zastoj, je objavila francoska tiskovna agencija AFP.

V videoposnetku, ki ga je na objavil poročevalec ESPN Jeff Darlington, je Schefflerja videti vklenjenega, nato so ga posedli v zadnji del policijskega avtomobila. Slišati je policista, kako kriči na ljudi, naj se umaknejo, in policista, ki pravi, "zdaj gre v zapor in glede tega ne morete storiti ničesar."

Začetek drugega kroga drugega letošnjega majorja v golfu, 106. prvenstva PGA, so prestavili za 80 minut "zaradi nesreče, ki se je zgodila v bližini proge in v kateri je pešca do smrti povozil avtobus", so sporočili iz PGA in se pri tem sklicevali na policijo.

V četrtkovem prvem krogu je Scheffler s štirimi udarci pod parom zasedel 12. mesto, pet udarcev za vodilnim Xanderjem Schauffelejem.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.