Magazin > Bizarno
23 ogledov

Sto tisoč za ta obraz?!

Toby Sheldon youtube.com
Da bi bil svojemu idolu Justinu Bieberju čim bolj podoben, je Toby Sheldon zapravil že več kot sto tisoč dolarjev (73 tisoč evrov).

Triintridesetletni pisec pesmi iz Los Angelesa se je odločil za zmanjšanje brade, operacijo na vekah, transplantacijo las in vbrizgavanje polnil v različne predele obraza. "Ko je Justin zaslovel, je bil njegov obraz povsod objavljen. Kadar sem videl njegovo fotografijo, sem pomislil, da želim imeti njegov videz," je povedal Sheldon in dodal: "Ker je Justinov šarmantni obraz moj navdih, sem zdaj videti bolj mladostno.“

Sheldona, ki je obseden s staranjem, je sicer odklonilo več lepotnih kirurgov. Največ težav je imel pri iskanju zdravnika, ki bi se lotil njegovih oči. V operacijo je privolil šele osmi kirurg. "Vsi so bili mnenja, da sem nor, ker se ukvarjam s takšno podrobnostjo."

Toby je tudi povedal, da ga čaka še nekaj operacij, a je kljub temu prepričan, da je Bieberju že zdaj zelo podoben. Pa mu je res?

Komentarjev 1
  • Lily 17:03 21.oktober 2013.

    samo bolj punčkast je. Justin bo z leti pridobil na možatosti, on pa je s temi posegi to precej izgubil. Škoda, prej je bil lep plad moški.