Magazin > Odnosi in prosti čas
995 ogledov

12 stvari, ki moškega odbijajo na ženskah

ženska moški zmenek Shutterstock
Ste kdaj bile na zmenku z moškim, potem pa je kar na enkrat izgubil interes in ne veste, kaj je narobe? Spodaj vam predstavljamo 12 stvari, ki moške odbijajo na ženskah.

Nima prijateljev
Moške privlačijo ženske, ki imajo pestro družbeno življenje. Če ima ženska prijatelje ali prijateljice, pomeni, da ima svoje življenje in da ne bo priklenjena na novega partnerja. Poleg tega pomeni, da imate ljudi, ki si želijo svoj čas krajšati z vami. Za moškega je to velik plus, saj pomeni, da ste prijetna in zaupanja vredna oseba.

Iracionalno ljubosumje
Ljubosumje kaže na potlačene težave, ki jih ima oseba, ali pa na nizko samozavest, ki vodi v večni strah, da bo partner naredil nekaj narobe. Moške privlačijo ženske, ki so samozavestne in verjamejo vase. Vsekakor je majhno in simpatično ljubosumje včasih dobrodošlo, da pa se vsakič, ko gre se vrne domov, kregata, ker vas skrbi, kaj je delal in s kom je bil, pa je resnično nepotrebno.

Preveč dopisovanja
Moški na sporočila gledajo drugače kot ženske. Oni jih uporabljajo za hitra dogovarjanja, ženske pa bi si raje pisale romane in izlivala čustva. Če mu nenehno pišete, mu sporočate, da nimate boljšega dela v življenju in da ga preverjate, kaj dela in kje je.

Nima hobijev zunaj stanovanja
Moške privlačijo ženske, ki imajo svoje mnenje, svoje življenje in predvsem svoje hobije. Čeprav se na začetku vsem zdi super ves svoj čas nameniti partnerju, bo slej kot prej zveza postala dolgočasna. Vsak posameznik mora imeti interese izven zveze, saj so te lahko tudi tema pogovora, poleg tega pa se širi krog prijateljev in zanimivih izkušenj.

Otroška govorica
Prav nihče ne mara, če se z njim pogovarjate kot z otrokom. Deluje, da ste nedorasli svojim letom, zato se temu izogibajte.

Posesivnost
Pustite svojemu izbrancu, da ima svoje prijatelje in svoje hobije. Ne želite, da misli, da ga nenehno dušite in da ne znate živeti brez njega, kajne?

Opravljanje drugih žensk
Nihče ne mara, če ima kdo veliko za povedati o drugih ljudeh, če so polni kritik in negativnih komentarjev. Zato tudi moške odbija, če nenehno kritizirate druge, še bolj pa jih odbija, če grdo govorite o svojih prijateljicah. Zdi se mu, da ste tudi o njem sposobni grdo govoriti.

Kraljica drame
Se brez razloga derete nanj in delate dramo? Na koncu še sami ne veste, kaj se je zgodilo, da ste takšni? Ne bodite kraljica drame. Moški se navadno najraje mirno pogovorijo in pridejo do zaključka. Samo, da ni drame in kričanja.

Prehiter pritisk
Po dveh mesecih že razlagate, kakšna bo vajina poroka in ga sprašujete, koliko otrok bosta imela? Moški se ob takšnih pogovorih prestrašijo, četudi si niti sami ne želite poroke čez en mesec. Ko moškemu razlagate o dolgoročni vezi, med tem ko nista nikoli niti šla na dopust skupaj, misli, da ste posesivni. Prepustite se toku dogajanja.

Preveč informacij preveč hitro
Seveda je lepo, če partnerju zaupate, a vseeno mu na prvem, drugem ali tretjem zmenku ne povejte vseh družinskih dram, kdo koga ne prenaša in zakaj. Do te točke bosta prišla, ko bo odnos veliko bolj poglobljen. Na začetku mora vajin odnos biti lahkoten in zabaven in ne preveč nasičen z globokimi zgodbami, zaradi katerih bi se ob pripovedovanju najraje zjokali.

Ko pride šefica …
Moški imajo hitro ranjen ponos. Pustite mu, da je moški in da poskrbi za vas. Če je ženska preveč gospodovalna in ukazovalna, se moški počuti majhnega in nepomembnega. Naj on izbere, kje bosta jedla in naj on plača.

Pričakovanja, da bo plačal za vse
Kot je napisano zgoraj. Dovolite mu, da plača večerjo in kino. A vseeno, po nekaj mesecih zveze naj ne plačuje on za vse. Nočete, da misli, da ste lovača ali celo, da ste škrti!

Komentarjev 3
  • h3o 21:41 30.julij 2015.

    -nikoli ne zaupajte ženskam-lažite jim-pričakujte uspešen zakon in lahko življenje-izrečene iskrenosti vam mečejo vnaprej in uporabijo proti vam-če babo spustiš k sebi vas priklene, na koncu si še čevlja ne znamo obut brez njenega ukaza

  • macko 21:18 30.julij 2015.

    kitajske štrene, pomankljiva higijena, čip cujne, neurejeni nohti, itd, itd..

  • alibaba 16:12 30.julij 2015.

    Pa še vse je res.