Magazin > VIP
39 ogledov

Brad in Angie pila bosansko vodo

angelina jolie Profimedias
Na poroki Angeline Jolie in brada pita so pili vodo iz Bosne.

Najslavnejši par na svetu, Brad Pitt in Angelina Jolie, sta usodni "da“ dahnila pred dvema tednoma. Mladoporočenca sta nekaj podrobnosti delila tudi z javnostjo.

Takoj je bilo znano, da sta si večno zvestobo obljubila na svojem posestvu na jugu Francije, v kapelici dvorca Chateau Miraval. Angelinino poročno obleko je oblikoval družinski prijatelj Luigi Massi iz modne hiše Versace. Obleka je bila zares nekaj posebnega, saj so jo krasile risbice otrok, tako kot tudi tančico.

Predstavljamo pa vam še nekaj dejstev, ki ste jih v medijih morda zgrešili.

1. Poročila sta se zaradi otrok. "Pritiskajo na naju. Nisva vedela, da jim je to tako pomembno. Ko sva se zaročila, sva spoznala, da to veliko pomeni tudi nama,“ je Brad izjavil kmalu po zaroki.

2. Vsak od otrok je na poroki igral posebno vlogo. Maddox in Pax sta svojo mamico pospremila do oltarja, Zahara in Vivienne sta poskrbeli, da so deževale rože, Shiloh in Knox pa sta nosila poročna prstana.

3. Otroci so Bradu in Angie pomagali pri pisanju poročnih zaobljub.

4. Mesto, kjer sta med slovesnostjo stala Brad in Angelina, krasi vgraviran poklon Angelini pokojni mami Marcheline Bertrand, ki ji je Angie nekoč obljubila, da se bo poročila v Franciji.

5. Angie se je do oltarja sprehodila ob zvokih pesmi Here Comes the Bride, ki so ji jo v čast zamrmrali svatje in tudi ženin. Gostov je bilo 20.

6. Med slovesnostjo je na tla padel eden od poročnih prstanov.

7. V kapelici je dišalo pa rožmarinu in jasminu. Brad in Angie sta v svojih govorih poudarila, kako močno se ljubita. Oba naj bi imela med poročnimi zaobljubami solze v očeh.

8. Eden od otrok je na obleko napisal "buttock futtock“.

9. Zaharino obleko je oblikoval Adama Kebe, Vivienne pa je nosila neko staro oblekico.

10. Pax je s prijatelji spekel poročno torto.

11. Slavje je potekalo na vrtu, kjer so svatje, med katerimi sta bila Bradova starša ter njegova brat in sestra, uživali v doma pripravljeni hrani in pili rožno vodo iz Bosne, ki jo Angie obožuje.

12. Poročno potovanje bosta preživela delovno. Snemala bosta film By the Sea, ki govori o nesrečnem zakonskem paru.

13. Par se je zaročil leta 2012. Brad je Angie za roko zaprosil doma, in sicer pred otroki. Tako zaročne kot tudi poročne prstane je oblikoval Robert Procop.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.