Svet
18 ogledov

14-letnik s sekiro pobil skoraj celo družino

sekira Shutterstock
Truplo 42-letne mame so našli v hiši, mrtvo dojenčico na polju. 58-letna babica in sedemletni deček sta zaradi udarcev s sekiro v bolnišnici. Člane družine je v JAR umoril 14-letni najstnik.

Policija je v petek zjutraj prijela 14-letnega najstnika, ki ga sumijo uboja štirih članov družine, in sicer njegove mame, le tri mesece stare sestrice, sedemletnega brata in babice. Člane družine naj bi ubil med satanističnim obredom s sekiro.

Telo 42-letne mame so našli v družinski hiši, medtem ko so dojenčico našli na bližnjem polju. Brat in babica sta preminula v bolnišnici. Še dve sestri stari osem in devet let sta uspeli pobegniti k sosedom in poklicati policijo, ki je dečka po nekaj urah prijela, piše Sky news.

Družina se ga je odpovedala

Danes se je moral zglasiti na sodišču. Osumljen je štirih ubojev. Policija sicer še ne ve, kaj je bil motiv za tako krute umore, vendar sosedje opozarjajo, da naj bi deček ubijal med satanističnim obredom.

Preživeli člani družine so se dečku odrekli. "Nimam se časa ukvarjati z njim. Vzel bom deklice, ki bodo živele pri meni. Drugih članov družine ni. Vsi so mrtvi," je dejal stric.

Komentarjev 2
  • puksicd 17:40 27.maj 2013.

    Odpoveš se nečemu, ne pa nečesa. Spet dokazujete nesporno mojstrstvo. :D

  • modrec 17:39 27.maj 2013.

    To je hotu povedati un morilec mesar ki je s mačetico britanskega vojaka pred kratkim. Da to tam gledajo vsi.