Slovenija
11 ogledov

15. Dobrodelni veleslalom

lions ski opening lions klub
Lions klubu Bled Golf v soboto, 18. februarja 2017, v Kranjski Gori organizira tradicionalni, letos že petnajsti dobrodelni veleslalom »Lions Ski Open 2017«, ki je del celodnevne dobrodelne prireditve.

Vsa zbrana sredstva bodo namenili otrokom in drugim pomoči potrebnim, ki živijo v pomanjkanju in imajo posebne potrebe. Sredstva bodo namenili:

 - Projektu za ZGODNJE ODKRIVANJE SLABOVIDNOSTI (Vodi ga Zveza Lions klubov Slovenije) Z zbranimi donacijami želimo pomagati slepim in slabovidnim otrokom pri zgodnji obravnavi. Pomagali bomo zgraditi sobe kjer bodo lahko družine prebivale med procesom zgodnjega odkrivanja slabovidnosti. Projekt je nujno potreben predvsem za družine ki so bolj oddaljene od prestolnice.

- Centru KORAK - v katerem želijo omogočiti osebam po pridobljeni možganski poškodbi čim boljšo kvaliteto življenja. Trudijo se, da se s pomočjo rehabilitacijskega programa čim bolj približajo življenju, kot so ga poznali pred poškodbo.- Centeru slepih športnikov VIDIM CILJ, ki je neprofitni center slepih športnikov, katerega ustanovitelj in ambasador je Alen Kobilica. Namen centra je spodbujati slepe pri športnemu udejstvovanju, jim nuditi pomoč pri snovanju in uresničevanju osebnih in športnih ciljev, strokovno podporo pri načrtovanju in izpeljavi treningov ter udeležbi na tekmovanjih.

- Humanitarnemu zavodu Pod strehco so.p. - humanitarni zavod v svoji Ljudski kuhinji Pod strehco s 24.000 obroki let no nahrani preko 800 socialnih uporabnikov, pretežno starejših in družin, ki so se znašli v socialni stiski.

- Projektu »AMBULANTA PRO-BONO Kranj« Fajdigova ambulanta je namenjena ljudem, ki potrebujejo pomoč zdravnika, nimajo pa urejenega osnovnega zdravstvenega zavarovanja. Zdravnik bo pacientom pomagal, jim dal zdravstveni nasvet ali jih napotil k specialistu – pulmologu, ginekologu, pediatru, psihiatru, zobozdravniku ipd., k socialnemu ali drugemu strokovnemu delavcu. Storitve specialistov so za ranljive skupine brezplačne.Na prireditev pridite z družino in prijatelji, saj bodo člani LK Bled Golf poleg celodnevnega smučanja poskrbeli tudi za celodnevno zabavo in  bogat srečelov, v katerem prav vsaka srečka zadene nagrado. Vsi, ki boste tekmovali v skupini (vsaj trije) se boste lahko potegovali za prehodni pokal. 

lions ski | Avtor: lions klub lions klub

Program Lions Ski Open, 18. februar 2017, Kranjska Gora:

08:30 – Pričetek delovanja stojnice (prijava na tekmo, nakup smučarske vozovnice)
10:00 – Začetek zabavnega programa in srečelova
11:00 – Dobrodelni veleslalom12:00 – Vožnja slepih smučarjev Alena Kobilice
13:00 – Razglasitev rezultatov
13.30 – Nadaljevanje zabavnega programa in srečelova

Člani Lions Kluba Bled Golf vas pričakujejo 18.februarja v Kranjski Gori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.