Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

15-letnici bodo pokopali v skupen grob

Nesreča HR 24sata
Na Hrvaškem še vedno odmeva nesreča, do katere je prišlo v noči s sobote na nedeljo in v kateri sta umrli dve 15-letnici. Pogreb najstnic, ki sta prvič odšli zvečer ven s starejšo sestro ene izmed njiju, bo jutri, pokopali ju bodo skupaj.

Hrvaška je pretresena zaradi nedeljske tragične nesreče, ki jo je povzročil 22-letni opiti voznik. Kot smo že poročali, je do nesreče prišlo, ko je mladenič izgubil oblast nad vozilom VW Passat, v katerem so bila poleg njega še tri mlada dekleta. Zletel je s ceste in se zaletel v betonski zid, zaradi česar sta ugasnili dve mladi življenji z območja hrvaškega Čaglina.

Župan občine je za jutri, ko bo pogreb dveh najstnic, razglasil dan žalovanja.

Kot piše portal 24sata sta bili dekleti veliki prijateljici; pogosto sta prespali druga pri drugi in vse proste trenutke preživljali skupaj. Obema je bilo ime Sara. Njuni starši so se odločili, da ju pokopajo v skupni grob.



Sosedje obeh družin so skrušeni. 22-letnik, ki je povzročil nesrečo, je fant sestre ene izmed umrlih najstnic, s katero imata že več letni odnos. Pokojno Saro naj bi imel zelo rad. Njegovi sosedje vedo povedati, da je sicer zgleden fant, ki naj sicer ne bi nikoli popival. Zakaj je bilo tokrat drugače, zakaj je sedel opit za volan, ne ve nihče. Voznik je bil sicer v nesreči le lažje poškodovan, ravno tako tudi njegovo dekle.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 5
  • maresem 20:09 31.avgust 2016.

    butelj

  • kmetek 12:21 31.avgust 2016.

    če pa niso napisali koliko je starejša sestra stara :)

  • Zmago 10:29 31.avgust 2016.

    @kmetek ti ne znaš brati !! Piše: "22-letnik, ki je povzročil nesrečo, je fant sestre ene izmed umrlih najstnic, s katero imata že več letni odnos."