Šport > Nogomet
55 ogledov

18-letnika pretepli do smrti

Sergio Mejia Sanchez Youtube
Tragična vest prihaja iz obmorske države v Srednji Ameriki, kjer so neznani storilci do smrti pretepli 18-letnega nogometaša.

Osemnajstletni Sergio Mejia Sanchez, član nogometnega kluba Platense FC, je bil na poti na stadion Estadio Excelsior v Puerto Cortesu, ko ga je napadla deseterica moških in ga pretepla do smrti.

Dogodek preiskuje policija, ki ima več osumljencev, a za zdaj še ni opravila nobene aretacije. Motiv za brutalen napad na mladega nogometaša ostaja uganka.

''Družina Platense obžaluje smrt našega kolega in prijatelja, rezervnega igralca Sergia Mejie. Sožalje družini, prijateljem in znancem. Počivaj v miru,'' je sporočil klub preminulega nogometaša.

Honduras velja za eno najbolj nasilnih držav na planetu, kjer so samo v letu 2014 zabeležili kar 5581 umorov oziroma več kot 15 na dan. Lanskega decembra je zaradi strela v glavo preminil 26-letni Arnold Peralta, takrat kapetan državne reprezentance in nekdanji nogometaš škotskega Rangers FC. Peralta je za seboj pustil ženo in majhnega otroka.

Honduras že dlje časa prežemajo nasilje, organiziran kriminal in trgovanje z mamili. Država ima še naprej najvišjo stopnjo umorov na vsem svetu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.