Magazin > Lepota & telo
199 ogledov

19-letni Slovenec med najboljšimi na svetu!

Patrik Trol Osebni arhiv
Ptujčan Patrik Trol na tekmovanju za frizerje v Dubaju dosegel odlično 8. mesto.

Patrik Trol | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
19-letnik se je udeležil tekmovanja World Beauty Championship, ki poteka pod okriljem kongresa World Beauty Congress. Gre za enega od številnih svetovnih tekmovanj, na katerem izbirajo najboljše frizerje leta. "Moje delo je opazila nacionalna direktorica Ksenija Filipič ter regionalni direktor Aleksandar Rajkov. Ker jima je bilo moje delo zanimivo, sta me povabila na casting, ki se je odvijal v Ljubljani. Vzdušje je bilo odlično, predstavil in pokazal sem jim svoje delo in kaj kmalu sem bil sprejet v ekipo Slovenije za to tekmovanje. Predznanje mora biti zelo obsežno, saj so tematike različne in temu primerno je treba prilagoditi tudi stil pričeske, da bi končna podoba v popolnosti sovpadala s tematiko tekmovanja,“ je za Žurnal24 povedal Trol, ki je na tekmovanju kot najmlajši frizer zasedel odlično 8. mesto.

"Mislim, da sem jih navdušil s posebnim pristopom. Takoj ko sem izvedel, da je tema tekmovanja 'rdeča preproga', sem imel v mislih le glamur. Iz izkušenj sem vedel, da se bo večina tekmovalcev odločila za spete pričeske in prav tukaj sem želel izstopati. Modelu sem naredil glamurozne valove, ki v zadnjem času kraljujejo na rdečih preprogah po vsem svetu. S tem, vsaj tako mislim, sem presenetil svetovno žirijo. Le dva tekmovalca od 72 sva namreč ustvarila spuščeno pričesko,“ je ponosen Trol, ki bi nekoč rad sodeloval z Lady Gaga, Rihanno, Jessie J ter z Injo Zalta, Tino Maze ali Nino Donelli.

"To je bila zagotovo velika izkušnja, ki je človek nikoli ne pozabi. Tekmovanje in dober rezultat v Dubaju pa mi je prineslo tudi možnost za sodelovanja na drugih svetovnih izborih, kot so Dress of The World, Miss World Car in Motosport in World Beauty Championship 2018.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.