Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Dvajsetletniku napisali za 5.100 evrov kazni

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Policisti komaj ujeli 20-letnika, ki je bežal z motorjem. Grozi mu globa v višini 5100 evrov.

Včeraj okoli 14.15 so kranjski prometni policisti na Jesenicah opazili voznika motornega kolesa, ki je imel na motornem kolesu nameščeno papirnato registrsko tablico.

Ko so se zapeljali za njim, so opazili, da krši tudi druge cestnoprometne predpise (prehiteval je namreč prek polne črte). Zaradi kršitev sta ga hotela zaustaviti, vendar ju motorist ni upošteval ter še z večjo hitrostjo odpeljal naprej. Uloviti jima ga je uspelo šele po dvajsetih minutah.

Ugotovila, da gre za povratnika

Policista sta v postopku ugotovila, da gre za 20-letnega moškega z Jesenic, ki je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil motorno kolo znamke Aprilia RS 125.

Ugotovila sta tudi, da gre za povratnika kršitev cestnoprometnih predpisov, saj so ga od leta 2009 obravnavali že skoraj štiridesetkrat. Februarja letos je z osebnim avtomobilom povzročil tudi hudo prometno nesrečo, v kateri je bil en človek huje poškodovan.

Grozi mu 5100 evrov kazni

Zaradi kršitev so mu policisti zasegli motorno kolo. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče, obenem pa mu je bil izdan plačilni nalog. Grozi mu kazen v višini 5.100 evrov.

Komentarjev 5
  • Kunaver 18:12 19.april 2012.

    Video lova na motorista:http://slo-kronika.si/novice/motorist-vratolomno-vozil-in-bezal-pred-policisti-a-zaman/

  • Roman 14:14 19.april 2012.

    Pa kakšno vezo ima tu Žurnal, koga naj bi ščitil?Res ne razumem, kaj njih kriviš, saj so samo podali informacijo.

  • graff 13:53 19.april 2012.

    40 prijav k sodniku in nobene ralizacije, halo??? Koga pa ščitite v ŽURNALU??? Nedelavnost sodnikov, ki so eden glavnih problemov tajkunstva??? Dajte se streznit, ne delajte neprebavlljive politike.