Magazin > VIP
60 ogledov

33-letna igralka imela raka

Cobie Smulders Profimedias
Igralka Cobie Smulders je pri 25 letih zbolela za rakom na jajčnikih.

Cobie Smulders, znana po seriji Kako sem spoznal vajino mamo, je svoje zdravstvene težave skrivala pred javnostjo, sedaj pa je o njih odkrito spregovorila.

Za Women's Health je razkrila, da je pred osmimi leti zbolela za rakom na obeh jajčnikih. Njeno zdravljenje je trajalo dve leti. "Na obeh jajčnikih so odkrili tumorje. Rak se je razširil na bezgavke in bližnje tkivo,“ je povedala 33-letnica, ki so jo morali večkrat operirati. Pri tem so odstranili tretjino njenega jajčnika.

Cobie je raka premagala pred dobrimi petimi leti, kljub temu živi v stalnem strahu. "Minilo je pet, kljub temu se nikoli ne bom počutila popolnoma zdravo,“ pravi lepotica, ki kljub vsemu poudarja, da se poskuša iz te izkušnje tudi nekaj naučiti. "Izkušnja je zame pomenila veliko spremembo. Svoje življenje poskušam dobro izkoristiti in v njem uživati. Poskušam se čim manj obremenjevati. To je sedaj moj življenjski moto.“

Zvezdnica je od leta 2012 poročena z igralcem Taran Killam in ima dva otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.