Slovenija
299 ogledov

Štirimesečno hčerko pretepel do smrti

Clifford Morris Policija
Sodba za moškega, ki je lansko jesen do smrti pretepel 4-mesečno hčerko, ki ga je vznemirjala s svojim jokom.

Cory Clifford Morris iz Minneapolisa se je nad svojo le štiri meseca staro hčerko fizično znesel zato, ker je "proizvajala otroške zvoke", so lansko jesen poročali ameriški mediji.

Dojenčico je po njeni glavi udaril 22-krat, je pokazala preiskava. Po dejanju je mami svoje hčerke in njeni babici povedal, da jo je poškodoval in poklical nujno medicinsko pomoč.

Policija in zdravstveno osebje so doječnico našli v nezavestnem stanju in v mlaki krvi. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer pa so zdravniki lahko le potrdili njeno smrt. Morrisova desna roka je bila zatečena, na njegovih olbačilih pa sledi krvi, je bilo zapisano v policijskem poročilu.

Med zaslišanjem je povedal, da je hčerko čuval medtem ko je bila njena mama v službi, spremljal je televizijski program, ko je dojenčica "začela proizvajati zvoke". Položil jo je na previjalno mizico in tam pretepel do smrti, ker ni prenehala.

Sodišče ni sledilo trditvam, da ni odgovoren za smrt otroka, ker v času dejanja ni bil prišteven, te dni ga je obsodilo na 25 let zaporne kazni, še poročajo ameriški mediji. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Jožef Koprivnikar 19:56 11.julij 2017.

    Tudi njega bi bilo potrebno pretepsti, da bi čutil sleherno kost na svojem telesu.Je prava pošast

  • matermila 19:56 11.julij 2017.

    Upam,da ga bojo tovariši v zaporu vsak dan dobro naribali po anusu in to vseh 25 let.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 19:56 11.julij 2017.

    Ne nuca... kdo se pa kaj iz tega nauči? Naj lepo oživlja deklico, dokler ne oživi. Če ne bo en dan dost pa naj en teden oživlja, dokler truplo ne razpade. To ti je kazen, ne pa smrtna kazen.