Magazin > Odnosi in prosti čas
201 ogledov

Štiri nevarnosti, ki na vas prežijo ob seksu v masažni kadi

masažna kopel Profimedias
Čeprav zveni zelo romantično in zapeljivo, je seks v masažni kadi lahko precej nevaren.

Ginekologinja Diana Hoppe je za britanski Men's Health povedala, katere so glavne nevarnosti, ki na nas prežijo ob seksu v masažni kadi. Čeprav se ideja na prvo žogo morda zdi dobra, raje premislite, preden se odločite za ta podvig.

Izpuščaji

Če boste po seksu v masažni kadi še dolgo časa, se lahko zgodi, da boste dobili izpuščaje, ki se imenujejo pseudomonas folliculitis. Srbeči izpuščaji se na koži pojavijo zaradi bakterije, ki se večkrat 'skriva' v masažni kadi, saj sta tam zanjo ravno pravšnja temperatura in raven vlage.

Glivične okužbe pri ženskah

Zaradi posedanja v masažni kadi, polne tople vode, po seksu, bi se lahko razvilo glivično vnetje vagine, ki je zelo nadležno.

Voda ni lubrikant

Morate se zavedati, da seks v vodi ne pomeni, da bo vse steklo 'kot po maslu'. Voda ni naravni lubrikant in lahko se zgodi, da boste moški v vodi težje penetrirali. Še huje pa je, če se ustvari vakuum – izkušnja zna biti precej boleča za oba.

Spolno prenosljive bolezni

Da ne bo pomote, spolne bolezni ne plavajo kar tako na površini masažne kadi. Visoke temperature vode ne bodo pomagale pri kakršnikoli sterilizaciji vašega partnerja, ki ima morda katero od spolnih bolezni.

 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.