Magazin > Odnosi in prosti čas
405 ogledov

5 razlogov, zakaj so starejše ženske odlična izbira

Jennifer Lopez Casper Smart
1/5
Profimedias
Ženske, ki so starejše od partnerja, so super, saj so samozavestne in ne glede na to, ali ima kakšno gubico, je moškim všeč, da se resnično dobro počuti v lastni koži.

Ko moški razmišljajo o starejših ženskah, v glavnem mislijo na seks z njimi. No, poleg zagotovljeno dobrega seksa, je tu tudi veliko prednosti, če ste v zvezi z njimi. Zato ni čudno, da se pojavlja vedno več zvez, kjer je ženska kar nekaj let starejša od moškega.

Ve, kaj hoče in od tega ne odstopa

Ženske srednjih let so v življenju dosegle že marsikaj in vedo, kaj si želijo in česa ne. Pa naj gre za njihovo kariero, navade, hobije, moške … Ženske se v teh letih dobro poznajo in ne iščejo več same sebe.

Je samozavestna

Ženska v srednjih letih točno ve, kako se mora obleči, da je videti dobro. Ne improvizira in točno ve, kdaj je videti dobro in kako to doseči. Poleg tega pa se je sprijaznila s svojimi domnevnimi napakami, zaradi katerih se je včasih tako zelo obremenjevala.

Ve, kaj si želi v postelji in ne boji se pogovora o tem

Večina žensk priznava, da so najboljši seks doživele v srednjih letih in da je njihovo seksualno življenje najbolj razburljivo, odkar so napolnile 40 let. Vedno, kaj jim je všeč, kaj ne in kako doseči orgazem.

Ima izkušnje

Izkušnje se ne vežejo samo na službo in spalnico. Izkušnje ima tudi v odnosih z ljudmi, zna se pogovarjati, zato se lahko mlajši moški veliko naučijo od nje.

Je neodvisna

Starejše ženske imajo prijatelje, s katerimi se družijo že celo življenje, navade, ki jih imajo že dolga leta, službo, hobije … Težko boste spremenili njene življenjske navade, kot bi to lahko naredili pri mlajših ženskah. Starejša ženska si vas bo želela v svojem življenju, a vas ne bo potrebovala, ne bo odvisna od vaše bližine. Ne govorite ji, kaj mora delati, saj se ji bo zdelo, da jo omejujete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.