Magazin > Lepota & telo
409 ogledov

Pet trikov za bolj čvrste prsi, brez operacije

Prsi Profimedias
Brez operacije, rezanja, zapravljanja in dragih krem …

Hladen tuš in blaga masaža

Hladna voda je za našo polt skorajda čudežna. Za čvrste prsi si privoščite nežno masažo pod hladnim tušem. S tem se bo poboljšala cirkulacija, ki stimulira elastin in kolagen v koži.

Drža

Preveč ljudi ima slabo drža – tako med hojo kot tudi med sedenjem. Kot piše britanski portal Brightside, s tem navidezno pomanjšate obseg svojih prsi in jih 'podpirate', da se vdajo gravtaciji. Lepa drža je tudi podpora prsim. Ko se telo navadi na slabo držo, mišice, ki sicer 'držijo' prsi, oslabijo.

Izbira nedrčka

Izogibajte se nedrčkov, ki so neudobni in vas stiskajo. Nujno je, da ima vaš nedrček močne naramnice, ki so prave širine in stabilne košarice. Tudi, če vas kost nedrčka moti, lahko najdete takšnega, ki brez kosti nudi dobro oporo.

Joga in sklece

Joga povečuje fleksibilnost telesa in moč, vključno s prsmi. Sklece pa je so tisti del vadbe, ki niso najlažji, a so za prsi čudežna vadba.

Eterična olja

Poleg hladne vode, so tudi eterična olja tista, ki pripomorejo k boljši čvrstosti prsi. Dermatologi priporočajo olja iz limonske trave, koromača, cipresino oloje in olivno olje. Potrebujete le 2-3 kapljice olja. Ne pretiravajte. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.