Magazin > Odnosi in prosti čas
37 ogledov

5 znakov, da je vaše dekle jezno na vas

par Shutterstock
Z daljšanjem razmerja postaja bolj precizno tudi zaznavanje številnih signalov, ki jih oddaja vaša partnerica. Vsakodnevni dejavniki stresa lahko v veliki meri ogrozijo intimno razmerje. Kateri pa so tisti znaki, da je vaše dekle pravzaprav dejansko jezno na vas?

Ne naredi prvega kontakta

Ženske velikokrat poskrbijo za prvi kontakt v dnevu. Kar naenkrat pa se vam zgodi, da vaš telefon leži v smrtni tišini, prav tako miruje vaša spletna pošta. Je v razpoloženju, ki bo vodilo v eksplozijo jeznih, razdražljivih ali žalostnih čustev?  Tokrat boste prvi korak morali narediti sami … 

Njeni odgovori so skrajšani na preproste enozložnice

Ponavadi je vajina korepsondenca dolga za cel roman. Tokrat pa so njeni odgovori skrajšani zgolj na preproste enozložnice, ki izžarevajo čisti hlad. Ko se vaša partnerica ne bo želela poglabljati v detajle, je to ponavadi znak razdražljivosti in tenzij, ki se nabirajo v njej.

Njene odgovore dobite s časovnim zamikom

Za osebo, ki stalno preverja svoj telefon, si tokrat vzame neverjetno veliko časa za odgovor na vaše klice in tekstovna sporočila. Razlog verjetno leži v tem, da nima pravzaprav nobenega namena odgovoriti prav hitro, morda pa sploh ne! Prvih pet minut ji verjetno vzame to, da se mora nekajkrat zadržati in se ugrizniti v jezik.

Noče nadaljevati pogovora z vami ...

Ženske se ponavadi želijo pogovoriti o stvareh, ne glede na to, ali je v igri zabava ob večerji ali zgolj komentiranje priljubljene nadaljevanke. Če se nenadoma znajdete v položaju, ko morate biti vi tisti, ki že cel dan spodbujate vajin pogovor z različnimi temami, to po vsej verjetnosti naznanja, da z vami ne želi govoriti. Sploh pa nima interesa z vami podeliti karkoli osebnega ...

Ne namenja vam dotikov in pogovor začini s sarkazmom

Pomanjkanje njenega dotika in pozornosti z besedami več kot 24 ur lahko že naznanjajo alarm. Velika verjetnost je, da so pomemben indikator tega, da je nekaj narobe. Prav tako odgovori, ki v sebi vsebujejo sestavek: "Vseeno mi je.“ Seveda ji ni. In pa veliki večini dobro poznane sarkastične pripombe, začinjene s pomenljivimi pogledi in hladom.

Ključ do doseganja dolgotrajne ljubezni je "ves čas nadgrajujoče potovanje samorefleksije, ki nam pomaga razkriti, kdo v resnici smo in spoznati ter ljubiti drugega zaradi njegove esence,“ poudarja dr. Lisa Firestone, direktorica raziskovanja in izobraževanja pri združenju Glendon. 

 

Komentarjev 1
  • jakec1575 21:31 27.september 2015.

    To so odzivi čustveno nezrele osebnosti. Čustveno izsiljevanje, manipulacija za doseganje cilja. Če to reklamirate kot zdrav odnos, potem, pa vam ni pomagati. Vsakršno vzbujanje slabe vesti, slabih občutkov, stresa in podobnih reči bi se morali v zdravih odnosih izogibati. ...prikaži več Vse ostalo je igranje in nevredno kateregakoli odnosa. Zivljenje je prekratko. V takem primeru eno opozorilo. Če oseba ni pripravljena na osebno rast, odhod. Če ti kaj ni prav, povej takoj.