Šport > Nogomet
48 ogledov

5,4 milijona evrov za Berića

Robert Berić EPA
Drugi strelec avstrijske Bundeslige je po poročanju Kickerja na radarju nemškega prvoligaša Hannovra, danes pa je udarila vest o ponudbi angleškega Readinga.

Angleški drugoligaš Reading je naslednji, ki naj bi izrazil zanimanje za napadalca slovenske reprezentance Roberta Berića. Najboljši strelec dunajskega Rapida, za katerega je v minuli sezoni 1. avstrijske Bundeslige zabil 27 golov, se je pred dnevi znašel v orbiti Hannovra 96, zdaj pa se očitno v boj vključujejo tudi Otočani.

Ti naj bi ponudili kar 5,4 milijona evrov za Krčana, ki je bil od angleških klubov tudi na seznamu želja prvoligašev Aston Ville in Tottenhama. Vest so otoški mediji prenesli po avstrijskem Kronen Zeitungu.

Rapid je v zadnjih mesecih večkrat poudaril, da se jim s prodajo Berića, ki ima še triletno pogodbo, ne mudi, medtem ko nekdanji član Krškega, Interblocka in Maribora ne skriva želja po napredku v karieri, a je veliko vprašanje, če mu ga lahko lani šele 19. ekipa druge angleške lige tudi ponudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.