Vizita za živali > Festival
53 ogledov

61 bogatih nagrad za vaše kosmatince

Pes spi Profimedias
Veliko pasje ležišče, košara izdelkov 4 Pet, kompletni asortiman Farm Food, kompleti prve pomoči za psa, Reclothy žepek, Pasji kokos ...

Naš Festival za ljubitelje živali se približuje s svetlobno hitrostjo. Skupaj z živalicami se bomo družili 11. junija med 9.30 in 16.30 v Češminovem parku v Domžalah.

Da bo dogajanje še bolj pestro, pa smo za vas in vaše kosmatince pripravili nagradno igro in kar 61 privlačnih nagrad. Vse kar morate narediti je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in vpišete vaše podatke. V soboto zjutraj 10. junija pa na naši strani preverite, ali ste med izžrebanci. Nagrade boste lahko prevzeli le na stojnici Žurnala24.si na Festivalu za ljubitelje živali, ki bo v Češminovem parku v Domžalah.

Kako do prizorišča

Ker se Češminov park nahaja v središču Domžal, lahko domačini do dogodka pridejo peš. Vsem, ki se boste v Domžale pripeljali z avtom, pa svetujemo, da parkirate na velikem makadamskem parkirišču pri supermarketu Tuš in Zdravstvenem domu (Ulica Matije Tomca, 46°08'22.0"N 14°35'45.5"E). Od dogodka je parkirišče oddaljeno le pet minut počasne hoje.

V Domžalah je na voljo več manjših brezplačnih parkirišč, brezplačne so tudi modre cone, ki v nedeljo ne bodo časovno omejene. Nikar pa ne parkirajte tam, kjer to ni dovoljeno. Inšpektorji ne bodo počivali, čeprav bo nedelja. Parkirišč bo za vse dovolj, manjša parkirišča tik ob Češminovem parku pa bodo namenjena sodelujočim na sejmu. Poskrbeli bomo tudi za usmerjevalne table.

Vsi psi na dogodku morajo biti na povodcih, s seboj imejte tudi potni list z veljavnim cepljenjem. 

61 privlačnih nagrad

Prijavite se, morda boste vi in vaši kosmatinci med srečneži.

Partnerji Festivala za ljubitelje živali so za vas pripravili kar tri glavne nagrade. Mr. Pet podarja celo košarico zdravih izdelkov za pse 4 Pet. V njej najdete veliko pakiranje briketirane hrane, priboljške, lososovo olje, prehranski dodatek dermo, suhomesnate priboljške in še in še.

 

Zoohit enemu izmed vas podarja veliko turkizno zeleno ležišče za pse. Gre za udobno pasjo posteljo Classic, ki je debelo oblazinjena in opremljena z odstranljivo obojestransko blazino. Druga stran je, tako kot zunanjost, opremljena s poliestrom, enostavnim za nego in s poliuretanskim premazom. Slednji zagotavlja visoko trpežnost, odbija umazanijo in vodo in se lahko enostavno obriše.

 

 

Tretja glavna nagrada pa je kompletni asortiman farm Food, v katerem so pasja hrana, pasje žvečilke in priboljški. Podarja ga Nutrikan

Osvojite pa lahko tudi katero od naslednjih bogatih nagrad za vašega kužka. 

Zavarovalnica Triglav podarja deset kompletov prve pomoči za pse.

KREATIVNI SVET podarja dva RECLOTHY ŽEPKA.  Gre za unikaten, večnamenski žepek, ki olajša vaše vsakodnevne sprehode s kosmatinci. V žepku lahko prenašate vse od priboljškov, briketov, praznih vrečk za iztrebke, ključe ali mobilni telefon. Žepek je njihova lastna ideja in je v celoti izdelan v Sloveniji. V večji meri narejen iz recikliranega tekstila.

 

 

Pasji.net podarja Pooch & Mutt piškote (125g), Pooch& Mutt piškote brez žitaric (80g) in Pooch&Mutt prehransko dopolnilo Bionic Biotic (200g)

Pasja hiša Bellevue podarja 2X vikend varstvo psa v pasjem hotelu in 4X enodnevno varstvo psa

Natures menu podarja surovo hrano za pse Natures Menu

doTERRA ETERIČNA OLJA pa naravni repelent TERRASHIELD, ki je primeren tako za ljudi kot živali

Naravno zdrav pes podarja tri Pasje kokose po 350 mililitrov. Gre za edinstveno kombinacijo zdrave alge spiruline in hladno stiskanega kokosovega olja. Z edinstveno teksturo so dosegli, da je priboljšek mehak in ga lahko zajamemo z žličko.

Categorical podarja kar dvajset nagrad, in sicer 10 mačjih trakov za zabavne popoldneve za vašo mucko in 10 kompletov unikatnih Pasjih vreč za brezskrbne sprehode.

Cord Adventures podarjajo Ročno izdelan pasji povodec CORD ADVENTURES – Raven XL in tri bone za nakup pasje ovratneice ali povodca v višini 10 evrov.

Nika Matoh z BIOEXO pa podarja verižico za pasje ljubitelje. 

Zeliščni vrt Cvetka vas bo razveselil z naravnim darilnim paketom za nego vašega kužka.

BULLMANIA podarja 3x T-shirt (majčka) in 3x obesek za ključe.

S tem pa nagrad  in presenečenj še ni konca ... Pridite na Festival za ljubitelje živali 11. junija.