Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

67-letni tat policiji povzročal nemalo težav

torbica tat Shutterstock
67-letnika iz Celja, ki je torbice kradel predvsem po obalnih hotelih in recepcijah, so na delu ujeli na koprski tržnici. Spretnega upokojeneca, ki so ga iskali celo s tiralico, so pospremili v mariborske zapore.

Včeraj popoldne so policisti na območju Kozine po opravljeni hišni preiskavi in zaslišanju v mariborske zapore odpeljali 67-letnega upokojenca iz Celja, ki so ga dan prej prijeli na koprski tržnici. Moški je osumljen večjega števila tatvin torbic hotelskih gostov, v zadnjem času pa je kradel predvsem na obalnokraškem območju, na recepcijah in restavracijah hotelov. Spretni upokojenec - poleg širšega območja Slovenije je "deloval" tudi v sosednji Italiji -  je v gneči izkoriščal nepazljivost predvsem tujih gostov. Celjana so iskali s tiralico. 

Upokojenec pred tem obsojen za več kot trideset kaznivih dejanj

Ker je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen za več tridesetih kaznivih dejanj in se je do sedaj zelo spretno izogibal policistom, so ga le ti odpeljal ina prestajanje zaporne kazni v Maribor. 

Komentarjev 1
  • s.i.k. 15:48 21.maj 2015.

    .ata prezgodaj upokojen , premajhna penzija , nbenga pametnega hobija... Takoj dvignit čas dela do 8oega leta. ( aja , ni dela. za vse. ker eni morajo delat 3 ali več stvari , pa po 300 ur ipd, in od ...prikaži večd tega ne odstopjo za nobeno ceno...