Magazin > Odnosi in prosti čas
429 ogledov

8 stvari, ki vam jih nihče ne pove o samozadovoljevanju

orgazem Profimedias
Ne, naj vaš prst ne nadomesti moškega spolnega uda. In ne, ne boste kar na enkrat začele pogrešati njegovega penisa.
  1. Ni možnosti, da bi se preveč samozadovoljevale in zato nikoli več uživale v seksu z dejansko osebo. Seveda v današnji kulturi obstaja prepričanje, da sami sebe lahko bolje zadovoljimo, kot nas lahko naš partner. Mogoče je v tem nekaj resnice, a vseeno … Kdo si ne želi ob sebi druge osebe, s katero se lahko poljubljate, smejite, delite izkušnjo.

  2. Ni neka čudna navada, ki jo samo nekateri ljudje delajo. Ne, samozadovoljuje se velik delež ljudi, vendar jih je veliko, ki tega ne priznajo.

  3. Če ne doživite orgazma med samozadovoljevanjem, ne pomeni, da ga ne boste nikoli doživeli. Ne sekirajte se, če sami sebe ne pripeljete do orgazma. Potrebujete prakso ali pa samo nasvet prijateljice, kako se lotiti „dela“.

  4. Ne uporabljajte prsta kot nadomestek penisa. Večina žensk ne doživi orgazma s pomočjo penetracije, tako da tudi vaš prst ne bo delal čudežev.

  5. Če se igrate več ur pred televizijo, še vedno velja za samozadovoljevanje. Tudi če se iz samega dolgčasa začnete dotikati same sebe in če pri tem ne doživite vrhunskega orgazma, še vedno velja in šteje kot samozadovoljevanje. Sicer pa, če vam je tako dolgčas, najdite partnerja in podaljšajta igro.

  6. Samozadovoljevanje ni varanje. Če se samozadovoljujete, čeprav ste v resni zvezi, to ne pomeni, da niste zvesti svojemu partnerju. Mislite, da se on ne igra sam s sabo?

  7. Uporaba igračk ne pomeni, da ste ve slabe pri igri. Če uporabljate vibrator ali kakršnokoli seksi igračko, ki vam pomaga doživeti najboljši orgazem, ne pomeni, da ste slabe „samozadovoljevalke“.

  8. Ne potrebujete vrhunske igračke. Zakaj bi zapravljale na vibratorju, če pa vsi delajo popolnoma enako stvar? Ne kupujte igračk, ki stanejo več sto evrov in so videti, kot da so jih na Zemljo prinesli Marsovci. To ni pomembno. Pomembno je, da uživate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.