Magazin > Bizarno
66 ogledov

Osemdesetletna babica dela kot prostitutka

Ker je njena pokojnina zelo nizka, je Hilda Breer odprla obrt, in sicer najstarejšo.

Pokojnine niso sramotno nizke le pri nas, ampak tudi v Nemčiji. Osemdesetletna Hilda Breer mora preživeti le s 225 evri na mesec. Ker je to nemogoče, si je morala najti službo. In si jo je. Dve leti že namreč dela kot prostitutka.

Hilda sicer ni bila nikoli vajena revščine. V Argentini, od koder prihaja, je bila namreč slavna pevka. "Takrat sem zaslužila veliko denarja. Imela sem tri hiše, sedem posestev. Ko sem se leta 1980 preselila v Nemčijo, sem sorodnikom dala pooblastila za upravljanje mojega premoženja. Vse so prodali in se poskrili," je razložila upokojenka, ki je tudi kot prodajalka ljubezni izjemno priljubljena. "Starejše gospe si zlasti zaželijo mlajši moški. V našem bordelu sem najstarejša. Doslej sem na srečo imela večinoma prijazne stranke," je še izjavila Argentinka in dodala, da je bila njena prva stranka stara 43 let in po poklicu lovec. Ura s Hildo sicer stane 140 evrov, od tega lastnik bordela v žep pospravi kar 80 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.