Magazin > Bizarno
29 ogledov

84-letni zvezdnik se je poročil s 60 let mlajšo študentko

Ivan Krasko
1/5
Profimedias
Ruska filmska legenda Ivan Krasko se je poročil s 60 let mlajšo študentko Natalijo.

Igralec Ivan Krasko, znan po več kot sto filmskih in gledaliških vlogah, je svoji četrti ženi večno zvestobo obljubil v sredo v Sankt Petersburgu. Slovesnost je potekala v ožjem krogu, Krasko pa je nosil uniformo, ki jo je kot 23-letnik nosil med služenjem vojaškega roka v ruski mornarici. "Počutim se, kot bi bil star 23 let … Z njo ni enostavno, a zanimivo. Vzel sem jo pod svoje okrilje. Za sedem let, ki sem ji jih obljubil, bi moral imeti še dovolj moči,“ je povedal 84-letni Krasko, ki je svojo 24-letno ženo spoznal pred petimi leti. Bila je njegova študentka, očarala pa ga je s svojo poezijo.

Natalijo je za roko zaprosil na peronu podzemne železnice. Padel je na obe koleni in ji nataknil dimantni prstan, poročajo mediji.

Parček skupnih otrok v prihodnosti ne izključuje, je bila pa njuna zveza do poroke platonske narave. "Kaj je seks? Seks je odnos med spoloma. Poljubljanje in dotikanje - tudi to je seks. Me je poljubil? Da. Me je objel? Seveda. To pomeni, da se je seks zgodil,“ je svojo teorijo o spolnosti z mediji delila mlada nevesta, ki je bila nekoč že poročena, in skušala utišati vse jezike, ki trdijo, da je njun zakon neprimeren. “Dandanes je možno vse. Tisti, ki Ivana ljubijo in spoštujejo, naj spoštujejo tudi njegovo odločitev in se z njim veselijo.“

Parček bo medene tedne preživel v Benetkah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.