• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Pogrešan

4 komentarji

84-letnik spregledal zapornico na mejnem prehodu

84-letni italijanski državljan z zmedeno vožnjo dvakrat izzval policiste. Šele v drugo so ugotovili, da gre za pogrešano osebo.

S. H. H.

 

(Foto: Suzana Kos)

84-letni voznik osebnega avtomobila Fiat Panda, italijanskih registrskih tablic, je nekaj pred eno po stezi, namenjeni za avtobuse, pripeljal na mejni prehod Sečovlje. Spregledal je spuščeno zapornico in trčil vanjo. Zapornico je odbilo v drug osebni avto.

Voznik fiata je z nezmanjšano hitrostjo odpeljal naprej. na hrvaški strani meje ni ustavil policistom, ki so izvajali nadzor prometa. Policisti so ga kasneje prejeli in predali slovenski policiji.

Izkazalo se je, da je vozniško dovoljenje 84-letnika poteklo, zato so mu policisti izdali plačilni nalog. Kljub temu se je voznik spet odpravil na vožnjo. Policiste so namreč ob 21.30 obvestili, da od Kala proti Pivki vozi voznik osebnega avtomobila znamke Fiat Panda, ki je najverjetneje pod vplivom
alkohola.

Policisti so ga izsledili v pivki in izkazalo se je, da gre za znanega 84-letnika. Preskus alkoholiziranosti je pokazal 0,00mg/l, kot navajajo policisti pa je gospod deloval zmedeno. Policisti so nato ugotovili, da je 84-letnik v Italiji prijavljen v Italiji kot pogrešana oseba. Obvestili so svojce in v ZD Postojna ga je prišel iskat sin.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarji (4)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima