Zdravje > Intima
101 ogledov

9 trenutkov, ko ste za ženske še posebej privlačni

moški Profimedias
V vsakodnevnem življenju obstaja kopica majhnih stvari in trenutkov, ko se moški ženskam zdite neverjetno privlačni, ne da bi se zares trudili.

Najbrž se tega niste zavedali ... 

1. Potem ko ste stuširate

Nekaj je neverjetno privlačno na moškem, ki je pravkar stopil izpod tuša. Še posebej, če ima okrog pasu še vedno zavito brisačo. Kombinacija vonja po moškem milu in golote vedno učinkuje.

2. Ko imate v rokah kužka, mucka ali dojenčka

Žensk se to vedno dotakne, zlasti tistih, ki si željo otroka. Ženskam to sporoča, da imate v sebi nežno plat in da znate izkazovati čustva.

3. Ko spontano pokaže fizično naklonjenost

Če se prikradete za partnerico, med tem ko sedi za računalnikom, ji dajete občutek, da je zaželena. 

Moški sesa stanovnaje | Avtor: Profimedias Profimedias
4. Ko opravljate gospodinjska dela

Kadarkoli nepričakovano opravljate gospodinjska dela, se bo to ženskam zdelo nadvse privlačno. Ena izmed raziskav je pokazala, da žene pomoč pri hišnih opravilih dojemajo kot znak ljubezni. 

5. Ko se spogledujete

Močna izmenjava pogledov ženskam daje vedeti, da so bile opažene in da se je med vama vzpostavila povezava. Poleg tega pa izžareva samozavest, ki je vedno privlačna. 

6. Ko si zavihate rokave

Z zavihanimi rokavi dajete vedeti, da ste resno pri stvari in to ženske privlači. 

7. Ko nekaj popravljate

Kadarkoli je polovica vašega telesa pod avtomobilom, ki ga popravljate, ali pa odmašujete odtok, se boste ženskam zdeli neverjetno privlačni. 

8. Ko kuhate

Ko dekletom pripravljate dobro kosilo, jim ne boste pokazali le svojih kuharskih sposobnostim, ampak jim boste na pozoren način dali vedeti, da skrbite za njih.

9. Ko ste prijazni

Iskrena prijaznost je vedno privlačna, ne glede na to komu in kje jo izražate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.