Magazin > Odnosi in prosti čas
45 ogledov

9 znakov, da ga zanima le seks

seks Profimedias
Niste prepričane, da ga poleg vašega telesa zanima tudi vaš um?

Če ga prepoznate v naštetih trditvah, si hitro poiščite boljšo družbo. Razen, če vas ne moti, da sta samo prijatelja za seks.

V predigri uživa le on
Vi ste se zanj že večkrat spustili na kolena, njemu pa je muca snedla jezik oziroma mu jezika ni imela priložnosti snesti? Ni bil edini, ki ga je nekdo nategnil …

Nikoli vam ne pripravi zajtrka
Lahko bi rekli, da je zajtrk pri sveže zaljubljenih parih najbolj intimen obrok dneva. Če takoj odide, ko mu pride, mu za vselej zaprite vrata.

Vse obrne na seks
Vi se pohvalite s poslovnih uspehom, on pa pripomni, da ste bili v kratkem krilu verjetno videti izjemno seksi? Povedali ste mu, da ste med nakupovanjem izpraznili svoj mošnjiček, on pa vam odvrne, da v njegovih hlačah na izpraznitev čakata kar dva mošnjička? Z mošnjičkom ga lopnite po glavi! Po obeh!

Pred prijatelji vas skriva
Če bi vas želel vključiti v svoje življenje, bi vas dokaj hitro predstavil svojim prijateljem in ne le svojemu najboljšemu prijateljčku.

Vaši prijatelji, družina in služba ga ne zanimajo
Tisti, ki jih zanimajo le vaše posteljne kvalitete, vas o vsakodnevnih stvareh ne bodo spraševali. Koga zanima krava, če dobi mleko zastonj?

Preveč zaposlen za aktivnosti izven spalnice
Ste ga poskušali zvleči v kino, a nikoli nima časa? Na večerjo z veseljem pride, a le v vaše stanovanje? Razložite mu, da niste uslužbenka javne hiše …

Ne spoštuje deklet svoji prijateljev
Če nespoštljivo govori o dekletih prijateljev, tudi za svoje dekle ne bo našel lepih besed. Očitno je tudi, da takšnega moškega resne zveze ne zanimajo. 

Vedno se prepriča, da v njegovem stanovanju niste česa pozabili
Bodite prepričani, da niste edina ženska v njegovem življenju. Za vaše stvari ga skrbi le zato, ker ne želi, da bi vaše spodnje perilo odkrila ljubimka števila 2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.