Magazin > VIP
73 ogledov

Izjemen pogreb za izjemnega Jacksona

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu. Žurnal24 main
Po dobrih dveh mesecih bo kralj popa Michael Jackson le našel večni mir. Pokopali ga bodo v ožjem krogu družine, stroški pogreba pa bodo visoki.

Nocoj bo Michael Jackson, ki je umrl pred natanko 70 dnevi, končno našel večni počitek. Pokopali ga bodo ob 19. uri po lokalnem času na pokopališču Forest Lawn, od središča Los Angelesa oddaljenem slabih 13 kilometrov. Pokopan bo v mavzoleju Great Mausoleum, kjer počivajo velike igralske zvezde, kot so Clark Gable, Jean Harlow, W. C. Fields in Red Skelton.

Pogreb bo v krogu ožje družine in prijateljev, policija pa je že zavarovala območje pred množicami oboževalcev. Med prijatelji se bodo od Michaela poslovili Diana Ross, Brooke Shields in Larry King, ob grobu pa bo Aretha Franklin zapela.

Pogrebna slovesnost se bo začela pred veliko sliko Zadnja večerja slikarja Leonarda da Vincija. Michaelovi otroci, dvanajstletni Prince Michael I, enajstletna Paris in sedemletni Prince Michael II, so svojemu očetu napisali pisma, ki jih bodo položili na krsto."Očka, radi te imamo, pogrešamo te," se glasi njihovo zadnje slovo.

Izjemen pogreb za izjemno osebo

Oboževalci se zbirajo okoli zvezde pokojnega pevca na Pločniku slavnih v Los Angelesu. © Reuters

 
Za ekstravagantni pokop kralja popa pa bo šlo veliko denarja. Odvetniki so povedali, da bodo denar vzeli iz pokojnikove dediščine. Losangeleški sodnik višjega sodišča Mitchell Beckloff je pooblastil sedanje upravitelje Jacksonovega premoženja, da Jacksonov denar namenijo za njegov pokop. Koliko bo stal, še ni znano.

Nihče ni nasprotoval temu, kdo bo plačal, vendar je sodnik izrazil dvom, da je premoženje dovolj veliko. Ena od odvetnikov, Jeryll Cohen , je potrdila, da je denarja dovolj. "Stroški pokopa so izredni, a prav takšen je bil tudi Michael Jackson," je povedala.

O samih podrobnostih pogreba je znanega zelo malo. Ve se le to, da so v grobnici kupili dvanajst grobov. Družina pa za stroške ni mogla plačati vnaprej, zato bodo odvetniki za plačilo poskrbeli po pogrebu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.