Šport
17 ogledov

Djoković pokazal zadnjo plat

Novak Djoković je knez zabavljaštva. Žurnal24 main
Srbski teniški igralec Novak Djoković je poskrbel za pravi spektakel, ko je na modni reviji v Montrealu poziral le v črnem spodnjem perilu. Več si oglejte v spodnjem videu.

Srbski teniški igralec Novak Djoković je znova dokazal, da je knez zabavljaštva v teniškem svetu. Zadnji njegov projekt je modna revija, ki se je je udeležil v Montrealu in jo je priredil oblikovalec Yvesa Jean Lacasse. Novak je s svojim prihodom med občinstvom zanetil pravo evforijo, ko je prišel v svilenem ogrinjalu, ki ga je malce kasneje odložil in ostal le v črnih spodnjih hlačah. Najbolj zabavni del se začne okrog 2:20. "Od mene so zahtevali, da se po pisti sprehodim v spodnjem perilu. Želel sem, da bi imel na sebi tudi ogrinjalo, a nisem vedel, da bo tako kratko. Vsekakor je bilo zabavno," je dejal Nole. Poleg njega so na pisto stopili še Jürgen Melzer, Tommy Robredo in Jeremy Chardy, najbolj pa se je od množice bliskavic bleščalo Rafaelu Nadalu, ki pa se ni slekel, ampak se je pred revijo le sprehodil po rdeči preprogi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.