Magazin > VIP
590 ogledov

Tudi srne se rade kopajo

Kar nekaj kopalcev je srne srečalo med plavanjem v morju. Žurnal24 main
Ob povečanem prometu v začetku avgustovskih počitnic, so nekaj težav oziroma škode na pločevini voznikom na primorskih cestah povzročile srne. Kopalci jih srečujejo tudi v morju.

Kot so sporočili s koprske policijske uprave, je včeraj srna na cesti presenetila nemško turistko. Žival ji je pot prekrižala na cesti Šmarje Dragonja. Popoldne je na cesti proti Ankaranu imela bližnje srečanje s srno 30-letna voznica iz Kopra. Dopoldan pa je voznik avtomobila srnjaka zbil na cesti pri Danah na sežanskem.

V vseh primerih, ko so srne cesto prečkale na napačnem kraju, je na srečo nastala le manjša škoda na vozilih, poročajo policisti, o tem, kje in kako so končale živali pa nič.

Sicer pa srne na Obali niso nobena posebnost, kar nekaj kopalcev jih je že srečalo celo med plavanjem v morju pri hrvaški Kanegri (pred Savudrijo), srne naj bi pogosto plavale v smeri od Sečoveljskih solin oziroma Dragonje, kamor hodijo pit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.