Šport > Nogomet
18 ogledov

Abramovič na seksi koledarju kot Hugh Hefner

Villas Boas Villas-Boas Abramovič Mourinho seksi koledar James Husbands Youtube
Karikaturist James Husbands nas je tako kot lani razveselil s seksi koledarjem, ki najbolj znane nogometaše in trenerje prikazuje v zelo nenavadnih pozah.

"Ta unikaten koledar vključuje vse naše priljubljene nogometne ikone v njihovih najboljših pozah. To je malce bolj šaljiv pogled na zelo resno naravo nogometa in perfektno darilo za v nogavico," so v promocijskem videu na YouTubu zapisali ustvarjalci.

James Husbands je že lani poskrbel za koledar seksi trenerjev, kjer je Josepa Guardiolo in Joséja Mourinha denimo postavil v okolje filma Gora Brokeback, tokrat pa se je lotil "seksi pomivalke avtomobila" Diega Armanda Maradone, "Playboyevih zajčkov" Mourinha, Andréja Villasa-Boasa in Luiza Felipeja Scolarija ter najnovejšega upokojenca Sira Alexa Fergusona. Arsenalov trener Arsène Wenger se v slogu Marilyn Monroe bojuje z vetrom ...

Koledar je moč za ceno desetih funtov kupiti TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.