Šport
12 ogledov

ACH Volley nemočen proti Poljakom

odbojka ACH Volley
1/10
Saša Despot
Odbojkarji ACH Volleyja so v tekmi 2. kroga lige prvakov v dvorani Tivoli izgubili proti poljski ekipi Asseco Resovia Rzeszow z 0:3 (-19, -23, -19).

Slovenski prvaki so bili proti poljskim podprvakom bolj ali manj nemočni. V prvem nizu so gosti iz dežele svetovnih prvakov povsem prevladovali na igrišču, v drugem je bil boj bolj izenačen, v tretjem pa so imeli domači na začetku že lepo prednost, a so jo po nekaj menjavah Poljaki hitro izničili in pred 2500 gledalci brez težav prišli do druge zmage v ligi, ACH Volleyju pa prizadejali drugi poraz.

"V odločilnih trenutkih smo bili malce premalo hrabri. Drugi niz smo izgubili na razliko in če bi zaigrali malce boljše, bi ga morda dobili. Težko je proti takšnemu nasprotniku, ki ima v svoji zasedbi nosilce medalj iz največjih tekmovanj, razmišljati o zmagi. Tudi osvojen niz bi bil lep uspeh, vendar nam ni uspelo," je po tekmi dejal trener Ljubljančanov Tomi Šmuc.

"Morda je s tribune izgledalo, da v igri preveč improviziramo, vendar smo morali zaigrati dokaj riskantno, če smo hoteli prebiti njihov visok blok. Slabše smo servirali kot na prvi tekmi v Berlinu in glede tega moram tudi sam prevzeti določen del odgovornosti. Nasprotnikovi bolkerji so nam povzročali težave in težko smo prihajali do lahkih zaključkov," pa je povedal kapetan ACH Volleyja Andrej Flajs.

Naslednjo tekmo v ligi prvakov bodo Ljubljančani odigrali 4. decembra, ko bodo gostovali v Budvi, kjer jim bo nasproti stala ekipa Budvanske Rivijere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.