Magazin
162 ogledov

Adis iz Bilo je nekoč: "Ukrepal bom, absolutno!"

bilo je nekoč Saša Despot
Finalist šova Bilo je nekoč, Adis, se počuti ogoljufanega.

Kako gledate na finale? Ste razočarani, da vam ni uspelo zmagati?
Vesel sem, da sem lahko sodeloval v šovu in da sem prišel do finala. Na začetku šova si sploh nisem mogel predstavljati, da bom prišel tako daleč, sedaj pa me malo grize, da nisem zmagal. Ko sem si dan pozneje ogledal finalno oddajo, sem videl, da sem bi ogoljufan, tako da za ta šov ne najdem več besed.

Diske sta narobe vrtela oba, vi in Niki. Govorilo se je sicer tudi, da vas je Gvidov brat spotaknil. Ali to drži?
Drži, da me je nekdo spotaknil, ne vem pa, ali je bil to Gvidov brat. Na tistem koncu so sedeli Gvidovi navijači. Glede vrtenja diskov – Niki je bil edini, ki je vrtel diske. Posnetke sem si ogledal desetkrat in točno se vidi, kdo od naju je vrtel diske in kdo ne. Niki je vrtel vse tri diske naenkrat, kar ne bi smel

Boste glede tega ukrepali?
Posnetke si bom ogledal še enkrat in si vse zapisal – kdaj sva zapustila kletko, koliko časa sva potrebovala za vrtenje diskov …Nemogoče je, da je Niki potreboval tako kratek čas, če je vrtel po pravilih. Bom pa ukrepal, absolutno.

Zdi se, da so vas v finalu izdali živci?
Pri drugi igri sem res izgubil živce, saj sem se „zapel“ z Gvidovim bratom. Pri prvi nalogi, ko sem začel z računanjem, je bil Niki takoj ob meni, kar se mi je zdelo nemogoče, saj je za mano veliko zaostajal.  Ko me je premagal, sem izgubil voljo, zato pri drugi igri nisem bil pri stvari.

V šovu ste se veliko prepirali. Kako ste doživljali ta psihični pritisk?
Na to, da te bo vsak, ki bo imel pet minut časa, poskusil zafrkniti, sem bil pripravljen, saj smo se prišli borit za 50 tisoč evrov. Imel sem svojo taktiko, ki je bila uspešna, saj me je pripeljala do konca.

Kakšna je bila ta taktika?
Da se na začetku z nikomer ne zapletem v prepir. Odnosi so se tekom šova spremenili. Že pred vstopom sem povedal, da v šovu ne bo iskal prijateljev. Sem pa s sotekmovalci vzpostavil res dobre stike, kar mi je še bolj pomembno od glavne nagrade.

Blaž in Milan sta vas zbadala zaradi vaših korenin. Kako ste gledali na to?
To me je prizadelo, saj sem moral biti s temi ljudmi zaprt v šovu. Poleg tega smo bili z vseh strani deležni pritiskov. Nisi takšen kot v zunanjem svetu, zato te takšna beseda hitro sprovocira. Tudi mene je. Če bi mi nekdo kaj takšnega rekel zunaj, se ob to ne bi obregnil, saj nisem oseba, ki se želi izpostavljati in kregati. Morda so me hoteli sotekmovalci na grd način spraviti iz igre.

Katerih lepih trenutkov v šovu se boste spominjali?
Med lepe trenutke štejem to, da so se med nami spletle prijateljske vezi, da smo se kdaj pa kdaj res nasmejali.

S kom boste tudi zunaj prijatelji?
S štajerskim klanom, Davidom, Bojanom, Francem.


Tako po vstopu ste povedali, da vaša punca ni bila najbolj navdušena, da greste v šov. Kako je spremljala vaš nastop v Bilo je nekoč?

Za prijavo v šov sem ji povedal šele po tem, ko sem bil izbran, kar jo je zelo presenetilo. Mislil sem, da bo moj odhod slabo prenesla, a sem videl, da ni bilo tako. Šov je spremljala, nič mi ni zamerila. Razumela je, da je vse del igre. Je ponosna name.

V šovu ste bili všeč Sari, kar vam je tudi povedala. Kako ste se ob tem počutili?
Imel sem mešane občutke. Nisem je videl kot punco, ki bi mi bila všeč. Ni moj tip. Z njo se, za razliko od mene, marsikdo ni ujel. Bila je zabavna. Nanjo nisi mogel biti jezen.

Vam je bila všeč kakšna druga tekmovalka?
Vse so simpatične, nobena pa mi v romantičnem smislu ni bila všeč. Prijateljske vezi pa sem spletel z večino deklet.

Nogomet ste igrali v tujini. Z vami je šel le oče. Kako se spominjate tega časa?
Nogomet sem, ko sem bil še mladoleten, igral na Dunaju. Bilo je kar hudo – drug jezik, druga kultura. Kadar nisem treniral, sem bil sam doma, saj je oče cele dneve delal. Soigralci me niso takoj sprejeli, ker so v meni videli konkurenco. Sam sem se mogel znajti. To me je res zaznamovalo. Velikokrat sploh nisem hotel na trening. Na koncu pa se je vse dobro izšlo. Ker sem vedel, da sem močna oseba, sem se tudi prijavil v ta šov.

Kakšne načrte imate?
Julija začnemo s pripravami na novo nogometno sezono. Dokončati moram še študij. Rad bi se uveljavil v medijskem svetu. Bomo videli, če bo prišla kakšna ponudba ali ne.

Komentarjev 1
  • YASSIR 11:04 17.junij 2016.

    ja ne vem kaj boš ukrepal glede na to da je Toplak prišel s podkupovanjem do zmage proti produkciji ne moreš nič kar pod nosom se lahko obrišeš