Magazin
171 ogledov

Adriana odkrito o umazanih spodnjicah

kmetija Saša Despot
Takoj po zmagi smo se pogovarjali z Adriano, ki je v šovu Kmetija: Nov začetek osvojila 50 tisoč evrov.

Kako boste porabili osvojenih 50 tisoč evrov?

Nekaj zase, nekaj za družino in prijatelje. Nekaj za Matjaža in Matica, ker verjamem, da si tudi ona dva zaslužita ene dobre počitnice. Ostalo pa za hišo, v kateri živim. Hiša je stara 70 let, saj je od stare mame. Zamenjati je treba okna, nima niti fasade … Je kar nekaj stroškov. Vsekakor pa ne mislim vsega zapraviti na enkrat.

Koliko boste namenili Matjažu in Maticu?

Mi smo se že prej zmenili, da, če kdorkoli od nas treh zmaga, da zmagovalec časti ogled ene večjih nogometnih tekem, verjetno v Angliji ali v Italiji. Tista dva pa želita na Tajsko, zaradi Tajk predvsem, ker sta samska. Tako bom rekla, če bo to predrago, bo tudi kakšen Portorož zadostoval.

Kako se je spremenilo vzdušje s prihodom izpadlih tekmovalcev?

Na pozitivno definitivno ne. Bilo je veliko 'zajebavanja' v glavo. Je pa bilo, moram priznati, tu veliko ljudi, ki so me podpirali in me bodrili, recimo Klavdija, Nastja, Marjan … Njim gre iz moje strani ogromna zahvala.

Zakaj menite, da sta imela z Matjažem tako malo podpore med starimi tekmovalci? Zakaj je imela Zara takšno podporo?

Če naredimo nek izračun vsega skupaj, sva jaz in Matjaž skupaj ven pometala najmanj tretjino tekmovalcev. Če bi mene nekdo ven vrgel mu definitivno ne bi zaploskala, to pač je tako.

Velikokrat so rekli, da ste hinavka. Kako komentirate?

Tako bom rekla, kdo je večji hinavec – tisti, ki te za hinavca označi pred kamero in ti to pove tudi v obraz ali tisti, ki to pove samo v izjavi? Sami naj presodijo, kdo je hinavec in kdo ni.

Ciljate na koga določenega?

Ja, seveda, tu ciljam na Zaro. Ona je imela takšno taktiko. Zanimivo je, da ljudje vidijo samo tisto, kar nekdo reče in jim sledijo, kot ovce.

Vas je ob ogledu oddaj še kaj presenetilo?

Za Ganno, Lidijo in Rado sem vedela, da mi ne privoščijo zmage. Presenetil me je mogoče le Senad, ki je ven spravil govorice o Matjaževem očetu za podkupnine in to, da ga bo osramotil pred celo Slovenijo.

Kako komentirate, da je kar nekaj starih tekmovalcev reklo, da si ne zaslužite finala?

Normalno, da nihče ne privošči, če si ga ti v areni izločil. Taki smo pač Slovenci – zakaj bi nekomu privoščil, če jaz tega ne morem imeti.

Lidija je tudi komentirala, da je bila vaša taktika ta, da ste ljudi vezali nase. Kako komentirate?

To ni res. Tukaj se je točno videlo, ko je Matjaž izpadel iz igre, da nama je bilo obema z Maticem zelo težko. Kot sem že večkrat povedala, danes je bil boj zelo težek, a čeprav vem, da mogoče ne bi zmagala, bi bila bolj vesela, če bi bila v finalu z Matjažem. To sva oba upala, ampak žal je bila v finalu Zara.

Kakšna je bila vaša taktika? Ste jo imeli?

Seveda, sem jo imela. Brez taktike ne prideš daleč. V levem krilu sem bila mogoče 'možganček' skupine. Vedno sem tuhtala pet potez naprej, ne samo eno. Dogajanja nisem prepuščala naključjem. Se pa v levem krilu nikoli nismo dogovarjali, kdo bo komu dal svoj glas oziroma kamenček.

Zakaj ste se odločili iti v vojsko?

Tako kot mi je Lidija rekla, da se malo pošalim na svoj račun, sem bila že od nekdaj 'mini Rambo'. Nikoli se mi ni bilo zanimivo igrati s punčkami, vedno me je bolj veselilo kaj drugega, daj mi lok in puščice pa se igrajmo kavbojce in indijance. Tako sem vedela, da hočem ali med policiste ali vojake. Potem pa sem se po razmisleku odločila za vojsko. Če si policist, se zameriš vsakemu drugemu.

Kako ste se počutili med moškimi?

Tukaj ni bilo razlike med moškimi in ženskami. Kar so morali naresti moški, so morale tudi ženske.

Po mnenju Lidije in Ganne ste bili najbolj nehigienična oseba na Kmetiji. Kako komentirate?

Ko smo bili prvič dve družini, se jaz nisem hodila hodit tuširati, kjer so se vsi, saj so stvari nenehno izginjale. Segrela sem si vodo in se šla stuširati na samo. Kar se pa tiče spodnjic je tudi Ganna povedala, da niso bile moje in je najverjetneje svoje kazala. To je bilo vse v namen šova. Malo te mora hecati. Če je to zanj hec, naj se sama vpraša, kaj in kako. Ljudje pa itak vemo, ko vržeš kost, jo je treba poglodati.

Zakaj se s Senadom nenadoma nista razumela?

S Senadom sva bila na začetku zelo prijatelja, potem pa me je pokritiziral, ko je Senad hotel za prvega dvobojevalca Matjaža, jaz pa sem se temu uprla. Takrat sva se z Matjažem še bolj povezala in to mi je Senad zameril in potem se je nadaljevalo, kot se je.

Ste kaj shujšali v šovu?

Sem ja, kar 16 kilogramov! Ko sem prišla domov pa sem shujšala še dva kilograma, saj sem zelo malo jedla zaradi skrčenega želodca.

Ste se mogoče bali, da bo na finale prišla tudi Sanja?

Ne, jaz sem se nje še veselila. Mislim, da je ona čisto v redu punca in da bi šli brez problemov šli na kavo. Tukaj je bila bolj živčna in je reagirala, kot je.

Komentarjev 3
  • Janez_53 16:20 18.december 2016.

    Punca, saj je v redu, da si zmagala. Privoščim ti, da si urediš bivalne prostore. Ampak, ljubi bog - kdo pa te je vzgajal??? Saj se brez kletvic in vulgarizmov ne znaš pogovarjati!!! Res misliš, da si "kul", če se ...prikaži več tako pogovarjaš ali je problem v ubožnem besednem zakladu?

  • Plavi-mil 15:23 18.december 2016.

    Zmagala je Slovenka, ne pa tako kot lansko leto čefurski lopov.

  • migi 11:46 18.december 2016.

    zmaga na grd način! Če bi zamenjala besedni zaklad,bi mogoče še navijal,ampak...bila si od vseh najbolj zahrbtna...pa še Mažija si za to izkoristila....potem naj bi pa bila Zara najslabša......kakšna dvoličnost......za pir jim pa le daj, če se ti še to ...prikaži več ne bo zdelo odveč....sicer je pa Laško blizu,pa termalna tudi tam teče!!!!