Slovenija
47 ogledov

Afrika sporoča JJ in ZJ: Gotova sta!

Protest v Afriki Youtube
Slovenska vstaja sega tudi v srce Afrike, je sporočil uporabnik BananaRepublikaSlo na Youtubu ob videu skupine temnopoltih mladeničev, ki v polomljeni slovenščini vzklikajo gesla proti Janezu Janši in Zoranu Jankoviću.

Kje je bil posnetek posnet, ni znano, eden od udeležencev sicer nosi majico z napisom Zanzibar, medtem ko ima uporabnik BananaRepublikaSlo na svojem profilu o izvoru zapisano državo Tanzanijo.

Zabavni posnetek bo menda dobil še nadaljevanje.

Komentarjev 6
  • stalker 14:04 13.januar 2013.

    hahahahaha lol hahahahahaha gotofi ste hehehehe

  • girl36 17:33 12.januar 2013.

    Se nam je zdelo, da bo kaj takega, heh :)

  • korisnik_5299 14:13 12.januar 2013.

    Ta politična elita je tako okužena s poosamosvojitvenimi prevarami, da enostavno nihče od njih nima več nobenega zaupanja! Zato morajo oditi VSI! Dokler bodo v političnem prostoru ti ljudje (vodje in odbori strank) SE življenje v Sloveniji ne bo normaliziralo! ...prikaži več Ste kdaj poslušali prerekanja v Državnem zboru? V vsakem otroškem vrtcu se okoli iste igrače ne drenja toliko otrok, kot se poslank in poslancev grize zaradi jankovića, janše, pa oživljane tita, o zaslugh in krivdi enega ali drugega itd. itd. Sprejemanje zakona poteka nekako takole: PS predlaga zakon, SDS jim pa očita Jankovićeve "grehe" in obratno. Nihče se argumentirano ne spušča v vsebino zakona, v posledice za državljane, o koristi in škodi, da o zasledovanju izvajanja le- tega na govorim! Delo naših politikov je resničnostni šov, ki ga vsi drago plačujemo. In dokler se to ne bo spremenilo, nam ne bo šlo na bolje! To pa s temi obremenjenimi ljudmi ne bo šlo!