Šport > Nogomet
73 ogledov

Epilog odmevne afere pred vrati

Maccabi - Maribor EPA
Makedonski reprezentant Agim Ibraimi po pričakovanjih ne bo več igral za Maribor.

Spomladi je veliko pozornosti slovenske športne javnosti požel spor med Zlatkom Zahovićem in Agimom Ibraimijem. Športni direktor in makedonski reprezentant sta si v odmevnih SMS sporočilih izmenjala "mnenja", po žalitvah s strani Zahovića pa je Ibraimi zapustil tabor vijoličastih.

Štajerci so v končnici prvenstva ostali brez naslova na račun večnih rivalov iz Ljubljane, pomoč Ibraimija bi jim v usodnih zadnjih kolih prišla še kako prav. Sedaj pa je vse bližje razplet, ki so ga po naštetih dogodkih pričakovali mnogi.

Visoka cena

Agim Ibraimi je namreč pred formalnim odhodom iz Ljudskega vrta. Že dlje časa zanimanje zanj kaže Astana, ki je za ofenzivnega vezista iz Tetovega pripravljena plačati okrog dva milijona evrov, poroča SNportal.

Kazahstanci so v lanskih kvalifikacijah za Ligo prvakov izločili prav Maribor in se nato z Brankom Ilićem v svojih vrstah prebili v skupinski del elitnega tekmovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice