Šport > Nogomet
57 ogledov

Spominja se udarca z železno palico

neil o'donnell Instagram
Navijači Ajaxa so po tekmi Evropske lige zmaličili lastnika priljubljenega lokala, posvečenega škotskemu Celticu.

Neil O'Donnell je v napadu gostujočih navijačev utrpel zlomljeno čeljust in poškodbo obraznih živcev, posledice brutalnega pretepa pa je kasneje delil z objavo na družabnjem omrežju Instagram.

''Izgubil sem pet ur, tako da še vedno poskušam ugotoviti, kaj se je zgodilo. Varnostniki so zaklenili vrata, a ljudje v baru so želeli pobegniti skozi stranski vhod. Stekel sem proti stranskim vratom in dobil udarec enega od navijačev Ajaxa, nato sem pristal v bolnišnici. Z železno palico sem dobil udarec naravnost v čeljust. Polomili so mi tudi nekaj zob. Nečak mi je povedal, da so mi ob prihodu policije skakali po glavi. Spominjam se le, da sem se zbudil v rešilcu in vprašal, kakšen je bil rezultat. Ko sem izvedel, je bilo še slabše,'' je povedal Škot.

Poleg O'Donnella sta v bolnišnici pristala še dva navijača Celtica. Eden je utrpel poškodbo ličnice in čeljusti, drugi pa je za medije povedal, da jo je v napadu skupil le njegov ponos.

Ajax je na tekmi petega kroga Lige Evropa premagal Celtic (2:1), ki z dvema osvojenima točkama v skupini A nima več možnosti za napredovanje.

Komentarjev 3
  • mph 16:40 28.november 2015.

    A ima smisel, da napišem, da bi bilo te huligane dobit in jih namlati z železnimi palicami, da nikoli več ne bodo zapustili postelje?

  • Avatar vili100
    vili100 15:36 28.november 2015.

    Ti navijači so pravi teroristi in brutalneži.

  • Papaja Popi 15:08 28.november 2015.

    Takšne stvari nimajo nobene zveze z športom in navijanjem.Upam, da takšni navijači dobijo najvišjo kazen.