Avto
123 ogledov

BMW X5 M in X6 M s pomočjo Akrapoviča še bolj strupena

Akrapovič evolution line BMW X5 M
1/6
Akrapović
Bavarska športna terenca X5 in X6 z oznako M sta lahko opremljena z novim izpušnim sistemom, ki ga je iz linije Evolution, prispeval Akrapovič.

Gre za izpušni sistem iz titana, ki je lajek material, kar izpoljšuje že tako impresivne tehnične karakteristike BMW X5 in BMW X6, predvsem moč in navor preko celotnega območja vrtljajev. Ulitki so nastali v Akrapovičevi livarni, podobo pa zaokrožajo ročno izdelani izhodi iz ogljikovih vlaken.

Edinstveni, značilni Akrapovičevi okrogli izhodi vključujejo notranje dele iz titana. Izdelani so z namenom odličnega videza, ne glede na to, ali so na avtu nameščeni samostojno ali skupaj z opcijskim Akrapovičevim difuzorjem iz ogljikovih vlaken.

Prepričljiva zvočna kulisa

Za zvočni vtis poskrbi športni Akrapovičev zvok z uravnoteženo zvočno kuliso za katero so poskrbeli zvočni inženirji iz Ivančne Gorice. Osredotočili so se na globlji zvok in višje frekvence, ki jih bodo deležni tako tisti, ki sedijo v avtomobilu, kot tisti zunaj.

Opcijsko je na voljo tudi zadnji difuzor iz ogljikovih vlaken s homologacijo ABE, ki poskrbi za dodatno atraktivnost. Na seznamu dodatkoj je tudi Akrapovičev sound kit za izpušni sistem za BMW X5 M in BMW X6 M. Z njim lahko voznik ali sopotnik v celot nadzoruje odpiranje in zapiranje izpušnih ventilov, in sicer tako, da pritisne na gumb na daljinskem upravljavcu ali to storii prek aplikacije na pametnem telefonu. Sound kit omogoča preklapljanje med dvema načinoma: med športnim zvokom globljih in višjih frekvenc ali bolj običajnim Akrapovičevim zvokom.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.