Magazin
93 ogledov

Alan in Aneta sta se ponoči objemala

Aneta, Survivor Voyo
Izpadli Alan in postavna Aneta sta se na Filipinih ponoči objemala. Vprašali smo ju, kaj se plete med njima.

Alan, prvi, ki je zapustil pleme Tala, se je ponoči stiskal k nekdanji misici Aneti. Po njegovem izpadu smo ga vprašali, kaj se plete med njima. "Nič? Mi smo se vsi malo po malo objemali, ker so bile noči hladne in smo se morali ogreti," je malce nejevoljno povedal Alan.


Alan, Survivor | Avtor: Voyo Voyo
Pa Aneta? Tudi ona je zanikala, da se med njima dogaja karkoli več kot le prijateljstvo. "Tudi, če bi se odločila za neko vezo, avanturo, to definitivno ne bi bilo pred kamerami. Alan niti ni moj tip človeka, niti nimava skupnih interesov. Stvar je v tem, da je bil edini, ki je pristopil do mene, ko so se me drugi želeli znebiti, in se z mano pogovarjal. Iz tega je mogoče prišlo, da se kaj dogaja. Midva sva se lepo razumela to je pa tudi vse."

Aneta, ki se je tik pred odhodom na Filipine začasno razšla s partnerjem, je še dodala: "Ponoči smo se stiskali jaz, Alan, Klemen in Maja. Mi smo bili skupaj in predvsem posebej od drugih." Postavna rjavolaska se je po zaključenem snemanju vrnila v topel objem dolgoletnega partnerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.